Teljes körű állapotfelmérés IBR-System készülékkel és terápiás kezelés a Hóvirág Egészségügyi Klubban

Hóvirág Klub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 50% 8.010 Ft
Hóvirág Klub
1121 Budapest, Hóvirág utca 42.
hoviragklub.hu/

Akció Leírása

Térképezd fel szervezeted állapotát és szabadulj meg kellemetlen panaszaidtól a Hóvirág Egészségügyi Klub segítségével!

Az ár tartalmazza

  • Teljes körű állapotfelmérés IBR- System készülékkel (Integrált Biológiai Szabályozó) és terápiás kezelés a Hóvirág Egészségügyi Klubban

A vizsgálat részletes tartalma

  • EKG alapon működő diagnosztika: a páciens testének egyenáramú vezetőképességének mérése, blokkok feltérképezése
  • Terápiás kezelés a diagnosztika alapján
  • Voll-féle mérés (egy adott ponton történő mérés alapján következtetni lehet a hozzá tartozó szervek állapotára (szív, máj, vese, tüdő, nyirokrendszer stb.)
  • Allergiavizsgálat
  • Migrén kezelése

A civilizációs betegségeket fő okai általában a stressz, az immunrendszer helytelen működése, a rossz étkezési szokások, az ételek toxikus terhelése, valamint a különböző fertőzések. A Hóvirág Egészségügyi Központ által ajánlott állapotfelmérés segít megtalálni a problémák okát és a terápiás kezelés során igyekszik orvosolni azt. A blokkok feltárásával és a meghatározott terápiás kezeléssel beindul a szervezet öngyógyító folyamata.

A Voll-mérés minden szerv (máj, vese, szív, bőr, kötőszövet stb.) adott állapotát mutatja meg. Az állapotfelmérés során kiderülhetnek a panaszaid okai, amelyeken változtatni lehet, ha kerülöd a rossz étkezési szokásaidat, ha több mozgást iktatsz be az életedbe és változtatsz az életmódodon! A Hóvirág Egészségügyi Klubban mindehhez profi segítséget kapsz!

Hóvirág Egészségügyi Klub

A Hóvirág Egészségügyi Klub Budapesten a XII. kerületben várja vendégeit csodálatos zöld környezetben. Könnyen megközelíthető az 53-as busszal vagy autóval, a parkolás ingyenes. A különféle kozmetikai és szépészeti szolgáltatások mellett uszodával, aquafitnesszel és úszásoktatással is szolgálnak.

Legyen szép napod!

1121 Budapest, Hóvirág utca 42.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes körű állapotfelmérés IBR-System készülékkel és terápiás kezelés a Hóvirág Egészségügyi Klubban

Fontos

Beváltható: 2019.09.29.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 654 1961 • A vásárlást követő 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Nyitva tartás: hétfő-szerda 10:00-17:00, péntek 16.00-20.00, szombat 10.00-14.00 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére