Teljes körű állapotfelmérés Energy Wave System programmal és vérteszt elemzés biomarkerekkel a Budai Zöldövezet Rendezvényközpontban vagy Győrben

Egészségtervezés Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

7.590 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
93.000 Ft 68% 63.100 Ft
Egészségtervezés Kft
1121 Budapest Rácz Aladár út 45. 9028 Győr Erfurti út 19., 3/12
egeszseg@egeszsegtervezes.hu
06 30 914 6764
egeszsegtervezes.hu/

Akció Leírása

Térképezd fel szervezeted állapotát akár sejtszintig Energy Wave System programmal és vérteszt elemzéssel!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 29.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 7.590 Ft, a fennmaradó 22.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Teljes körű állapotfelmérés Energy Wave System programmal és vérteszt elemzés biomarkerekkel a Budai Zöldövezet Rendezvényközpontban vagy Győrben
    • A felmérés időtartama 2 óra és a vérteszt elemzése később plusz 45 perc

EWS

Az EWS program, valamint a kínai és az orosz medicina tudásának segítségével feltérképezhető a teljes test állapota, az egyes szervek állapota, továbbá a közöttük lévő összefüggések és a várható kimenetel a virtuális modell segítségével:

- kimutathatók élő és élettelen TOXINOK, KÓROKOZÓK, VÍRUSOK, BAKTÉRIUMOK, GOMBÁK, FÉRGEK jelenléte, azok szervezetre gyakorolt hatása,

- kimutathatók ÉTELALLERGIÁK és különböző intoleranciák, valamint azok hatásai a szervezetre és egyes kórfolyamatokra.

A különböző problémák előrehaladottsági állapota is kimutatható.

A beépített METATERÁPIA segítségével pedig a 3-4 legproblémásabb terület gyors és hatékony frekvenciaterápiás kezelése is lehetséges.

A FELMÉRÉS ELVÉGEZHETŐ AZ ÖN ÁLTAL ISMERT PROBLÉMÁKRA, TÜNETEKRE, PANASZOKRA ÉS/VAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN, ILLETVE AZ ÉRZÉKELT TERÜLETEKRE, MINDEZ EGYÉNTŐL ÉS IGÉNYTŐL FÜGGŐEN.

Az Energy Wave System egy komplett rendszert kínál. Az EWS test elemző készülék segítségével esetlegesen felfedhetjük a problémák mögött rejlő lehetséges okokat, amelyek a tünetekből, vagy a hagyományos diagnosztikus módon nem biztos, hogy még észlelhetőek.

Felhívhatja a figyelmet a lehetséges kórokozókra, hiánybetegségekre, és a szervezete számára szükséges hatóanyagokra.

Emellett fényt deríthet bonyolult, betegségeket okozó esetleges érzelmi okokra, és a szervi problémák mögött fellelhető információhiányra.

Az Energy Wave System professzionális frekvenciaterápiás készüléke rengeteg vírus, baktérium, mikróba és organizmus pontos adatait tárolja, a felhasználó a készülék segítségével, a megfelelő frekvenciával akár el is pusztíthatja ezen kórokozókat, vagy éppen a megvédendő szervezetet egészségre „hangolhatja”.

Egy mondatban összefoglalva ez mit jelent? Fájdalommentesen, mellékhatások nélkül képes segíteni a szervezetet.

Vérteszt elemzés

Az emésztő és méregtelenítő funkciók és területek meglévő és kialakulóban lévő diszfunkciói, problémái rendkívül gyakran vezethetők vissza az ártalmas kórokozók, toxinok, paraziták jelenlétére és elszaporodására. A vírusfertőzések, férgek, baktériumok elterjedése miatt gyakran alakulnak ki komoly problémák, de szervi tünetek nélkül, ezért nehezen beazonosíthatók. Külön érdemes feltérképezni, mely kórokozók szaporodtak el a szervezet különböző területen és azután megszüntetni jelenlétüket a szervezetben.

Egészségtervezés

Sem a betegség, sem az egészség nem a véletlen műve.

A testi-lelki-szellemi egészség megvalósítható, de ehhez ismernünk kell az összefüggéseket és értenünk, milyen megoldásra van szükség.

A keservesen betartott diéták, elszigetelt módszerek, kezelések, pirulák nem hoznak tartós eredményt. És gyakran nem a komplett életmódváltás hozza a különbséget, hanem az, ha azt a módot, ahogyan most működsz, egy eredményes „üzemmódra” váltjuk, ami az egészségedet és a céljaidat szolgálja. Ehhez „csak” ki kell derítenünk, hol és hogyan működsz úgy, ami most nem jó Neked. Itt jövök én a képbe.

1121 Budapest Rácz Aladár út 45. 9028 Győr Erfurti út 19., 3/12
egeszseg@egeszsegtervezes.hu
06 30 914 6764
Hétfő-szombat: 10:30-19:30

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes körű állapotfelmérés Energy Wave System programmal és vérteszt elemzés biomarkerekkel a Budai Zöldövezet Rendezvényközpontban vagy Győrben

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.02.29.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 914 6764 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére