Teljes endokrin-és emésztőrendszer állapotfelmérése, vitaminhiányosságok feltárása, vércseppvizsgálat, gyors EKG és Ph teszt tanácsadással

Életerő Prevenciós Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.499 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 50% 6.010 Ft
Életerő Prevenciós Központ
1085 Budapest Stáhly utca 13. 2.emelet
06-70-502-8511
www.eletero-prevencios-kozpont.hu/

Akció Leírása

Ismerd meg szervezeted gyenge pontjait a teljes körű és fájdalommentes Magnetspace testelemzés segítségével!

Az ár tartalmazza

  • Teljes endokrin-és emésztőrendszer állapotfelmérése az Életerő Prevenciós Központban - Az Alkuponnak fizetendő 1.499 Ft, a fennmaradó 4.491 Ft-ot a helyszínen kell rendezned!
    • Vitaminhiányosságok feltárása
    • Vércseppvizsgálat
    • Gyors EKG
    • Ph teszt
    • Tanácsadás

Ajánlatunkkal most felmérheted teljes endokrin rendszered egyensúlyi állapotát a belső elválasztású mirigyekre (pajzs-, agyalapi-, mellékvese-, hasnyálmirigy, petefészkek, gyomor-, béltraktus) vonatkozóan a Magnetspace testelemző program segítségével. A Magnetspace quantumrezonanciás testelemző készülékkel a teljes endokrin rendszer működése fájdalommentes felmérhető. A pár perces, géppel történő felmérést egy körülbelül 30 perces konzultáció követi, amelynek során minden kérdésedre szakszerű választ kapsz!

Életerő Prevenciós Központ

A központ vezetője, Dr. Schuster Winfried András természetgyógyász, kutató, gyártmányfejlesztő és diagnosztikai, terápiás munkákban szerzett gyakorlatot. A humán természetgyógyászattal 2002-ben kezdett foglalkozni az ehhez szükséges tanulmányok befejezése és szakvizsgák letétele után.

Érdeklődése a quantumbiológiai diagnosztika és terápia felé vonzotta. Folyamatosan tovább képezte magamat és ma is szívesen tart természetgyógyászattal kapcsolatos előadásokat, továbbképzéseket, amelyekre érdeklődés esetén bárki ellátogathat.

Legyen szép napod!

1085 Budapest Stáhly utca 13. 2.emelet
06-70-502-8511

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes endokrin-és emésztőrendszer állapotfelmérése, vitaminhiányosságok feltárása, vércseppvizsgálat, gyors EKG és Ph teszt tanácsadással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.03.29.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 311 3711 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére