Tedd tökéletessé hajad egy komplett hajvágással  - férfi vagy női hajvágás keratinos hajpakolással, mosással és szárítással a Yes! Hair szalonban

Yes! Hair - Csidei Zoltán
1 5
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

950 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.500 Ft 65% 5.510 Ft
Yes! Hair - Csidei Zoltán
1027 Budapest Bem József utca 7.
06 (20) 231 6900
yes-hair.com/

Akció Leírása

Egy igazi férfi mindig jól fésült, egy igazi hölgy pedig mindig ápolt megjelenéssel lép az utcára, ám ahhoz, hogy ez miden nap flottul működjön, nélkülözhetetlen egy jól vágott, stílusos séró, és persze egy profi fodrász!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 2.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 950 Ft, a fennmaradó 2.040 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Férfi vagy női hajvágás keratinos hajpakolással, mosással és szárítással a Yes! Hair szalonban

Az ár nem tartalmazza

  • Hajvasalást, hajsütést, göndöritést, csavarást

Fontos

  • A kupon pénteken, szombaton, vasárnap nem használható fel
  • Időpont-módosítást vagy lemondást 24-48 órával előbb kell jelezned, különben a kupon felhasználtnak minősül!
  • Hátközépig érő vagy annál hosszabb hajnál plusz felár fizetendő még a helyszínen!
  • Az akció az újonnan bejelentkező vendégeknek szól egyszeri alkalomra.

Tedd tökéletessé hajad egy komplett hajvágással és változz igazi királlyá vagy királynővé. Ha éppen randira készülsz vagy egy fontos üzleti megbeszélésre, érdemes előtte ellátogatnod a Yes! Hair szalonban, ahol igényes környezetben a legjobb alapanyagokkal dolgozva varázsolnak tökéletessé! Ne ess kétségbe, ha kesze-kusza, kócos, töredezett vagy éppen fakó a hajad. Csidei Zoltán profi fodrász azon lesz, hogy a legjobbat hozza ki megfáradt hajadból. Figyel az arcformádra, a forgók állására és a hajszerkezet állapotára is. Ám akkor sem kell aggódni, ha Neked nem tetszik az a stílus, amit javasol, hiszen természetesen a Te elképzelésed az első és a legfontosabb!

Ha tetszeni szeretnél a legújabb kiszemeltednek, vagy csak jól esne néhány elismerő pillantás, akkor ne habozz, térj be minél előbb a fodrászatba, hogy pár perc múlva már új külsővel tündökölhess! Barátaid, munkatársaid rád sem fognak ismerni. Nemcsak külsőd lesz tökéletes, hanem a belsőd is teljes mértékben kiegyensúlyozottabbá válik! Itt az ideje a megújulásnak!

Legyen szép napod!

1027 Budapest Bem József utca 7.
06 (20) 231 6900

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Férfi vagy női hajmosás, vágás és szárítás, bármilyen hosszúságú hajra, Buda egyik legexkluzívabb szalonjában!. Tápláló spanyol keratinos hajpakolással. Tapasztalt és gyakorlott fodrász vár

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlást követően azonnali bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 231 6900 • A kupon pénteken, szombaton, vasárnap nem használható fel • Időpont-módosítást vagy lemondást 24-48 órával előbb kell jelezned, különben a kupon felhasználtnak minősül! • Hátközépig érő vagy annál hosszabb hajnál plusz felár fizetendő még a helyszínen! • Az akció az újonnan bejelentkező vendégeknek szól egyszeri alkalomra

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére