Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Tea, egy íz, egy társadalmi kapocs! A gasztronómiai mellett a tea társadalmi és művészi élvezetet is nyújt. Ajándék kupon az Eurocenter Demmers Teaházban 3.000 Ft helyett 1.500 Ft

Ajándék kupon az Eurocenter Demmers Teaházban
Demmers Teahouse
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.500 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.000 Ft 50% 1.500 Ft
Demmers Teahouse
1037 Budapest, Bécsi út 154
+36 (20) 499-8899
www.demmers.hu/

Akció Leírása

A tea elnevezése a te Amoyi Xiamen, Fujian, dél-kínai szóból ered, mely hangzásában hasonlít az angol nyelvterületen használt kifejezéshez. A britek, Kínából Európába, tengeri úton szállították a teát. Abból, hogy egyes népek milyen elnevezéssel illették a teájukat, kiderül, hogy melyik kereskedelmi úton találkoztak vele először.

A Demmers Teahouse (Demmers Teehaus) egy osztrák, kiváló minőségű szálas teákat és teázási kiegészítőket is forgalmazó teaszaküzlet hálózat. A teaszaküzletek előnye a kiváló minőségen és a máshol meg nem található óriási választékon túl a személyes, szakszerű tanácsadás lehetősége.

Demmers Teahouse Eurocenterben lévő üzletében több mint 220 féle tea (zöld tea, fekete tea, gyümölcstea, rooibos tea és gyógytea) közül választhatsz a világ minden pontjáról.

A tea sokszínűségének megismeréséhez idő, és egy jó idegenvezető szükséges, aki bevezet a teák csodálatos világába. A Demmers Teahouse teaszaküzlet hálózat első osztályú teakülönlegességei feltárják előtted a teázás igazi rejtelmeit.

Prémium minőség, igényes fogyasztók!

A Demmers Teahouse tea a minőséget fémjelzi. A Demmers Teahouse teakínálat kizárólag szálas teából áll. Minden egyes szállítmányt szigorú vizsgálatoknak vetik alá. Beszerzőik rendszeresen látogatják a teakerteket a világ minden pontján, hosszú távú szerződéseket kötnek a termesztőkkel.

Így a Demmers Teahouse tea, kiváló minőségű termékpalettájáról és teáinak páratlan aromájáról ismert. Már a tealevelek vásárlásánál is nagy gondot fordítanak a minőségre, és legyen akár bio-, vagy hagyományos termesztő, a szigorú minőségi feltételeket mindenkinek be kell tartania.

A Demmers Teahouse cég munkatársai rendszeresen ellátogatnak a termesztő területekre, hogy betartassák a minőségi kritériumokat, és hogy jó kapcsolatot ápoljanak a termesztőkkel. Ilyenkor mintát vesznek a különböző fajtájú tealevelekből, és egy mozgó laboratórium segítségével leellenőrzik a növény összetételét, és megvizsgálják a tisztasági fokát.

Demmers Teahouse
1037 Budapest, Bécsi út 154
+36 (20) 499-8899

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3000 Ft értékű ajándék vásárlási utalvány a Demmers Teahouse óbudai, Eurocenterben lévő boltjában. Az ajánlat értelmében 220 féle tea közül választhatsz (zöld tea, fekete tea, gyümölcstea, rooibos tea és gyógytea)

Fontos

  • Beváltható: 2012.04.11. – 2012.05.11.
  • Egy fő két kupont vásárolhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére