Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Taposs a pedálra! Adrenalin túra a Rado Rallye Team-mel! Vezetéstechnikai oktatással egybe kötött rally versenyautó vezetés, 180 lóerős Honda Civic VTI versenyautókkal most 44.990 Ft

Versenyautó vezetés, 180 lóerős Honda Civic VTI versenyautókkal
Radó Rallye Team
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

44.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
64.990 Ft 31% 20.000 Ft
Radó Rallye Team
+36 (20) 934-5415
radosport.hu/

Akció Leírása

„..bal kanyar, aztán élesen egy jobb...jó most tolhatod neki!...” Rázkódik a Honda Civic VTI, a te kezedben a kormány és az egekben az adrenalin. A többiek meg se ismernének, teljesen átváltoztál! Csak nem egy profi rally sofőr lettél? Na jó ez ilyen gyorsan nem megy, de magát az élményt most te is átélheted egy igazi pályán!

Igazi éles versenykörülmények között vezetheted a 180 lóerős Honda Civic VTI típusú versenyautót! Nem is kell, hogy jogosítványod legyen, az ajánlatunkkal már 10 éves kortól élhetsz!

Éld át a rally versenyzés minden izgalmát!

Hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismert, többszörös bajnok – profi rallyversenyzők vezetéstechnikai oktatással segítenek, hogy pontos és gyors lehess a pályán és igazán élvezhesd a száguldás varázsát!

Egy profi versenycsapat tagja lehetsz, minden előképzettség nélkül!

Az autózáshoz nemcsak a versenyautót, hanem komplett versenyfelszerelést és teljes szerviz ellátást is biztosítják. Teljesítményedet fotók és belső kamerás videó felvétel fogja bizonyítani, amit letölthetsz az internetről.

Radó István, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, valamint a rally szakág vezetői által, illetve a rally versenyzőtársak és a rallyrajongó nézők körében egyaránt elismert és kedvelt versenyző.

A magyar és a külföldi Rally Bajnokságokban már közel 30 éve versenyzik, ez idő alatt számos bajnoki cím és több mint 650 db (!!) serleg büszke tulajdonosa lett. Egyik legfőbb büszkesége az 1998-ban Jugoszláviában a 20-szoros szorzójú Trayal Rally Európa Bajnoki futamon szerzett abszolút I. helyezése.

Ajándékozz párodnak Rally vezetést, hogy igazán a nyeregben érezze magát!

Ajánlatunkkal akár egy csapatépítő esemény keretében is élhettek. Milyen jól mutatnak majd az irodában vagy akár a facebook oldalatokon a bukósisakos fotók, melyek mind bizonyítják van vér a pucátokban!

Az ár minden esetben tartalmazza: 

  • a versenyautó bérleti díját,
  • benzint,
  • KUMHO versenygumit,
  • teljes szerviz ellátást,
  • komplett versenyfelszerelést,
  • egy profi navigátort, aki a jobb oldalról, vezetéstechnikai oktatással segíti versenyzőinket a lehető legjobb eredmény elérése érdekében!

Az autózás során a megtehető körök száma a kiválasztott helyszín (pálya) függvényében változhat, de a megtehető össztáv minden esetben 10 km.

Radó Rallye Team
+36 (20) 934-5415

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vezetéstechnikai oktatással egybe kötött rally versenyautó vezetés 180 lóerős Honda Civic VTI versenyautókkal, 10 km össztávú szakaszon, választható helyszínen (Kakucs-Ring, Kiskunlacháza Reptér, Tököl Reptér)

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.04.17. – 2012.05.17.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Az autózáson kizárólag saját felelőségedre vehetsz részt
  • Az autó nem rendeltetésszerű használata miatt bekövetkező – a résztvevő által okozott – bármilyen kárért a Radó Rallye Team felelősséget nem vállal.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére