Tanuld meg az életmentés alapjait az Astoriánál, elsősegély-tanfolyam jogosítványhoz, interaktív képzés vizsgakérdésekkel

ATILOS Autósiskola
1 5
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.590 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.000 Ft 80% 14.410 Ft
ATILOS Autósiskola
1088 Budapest, Rákóczi út 9.
info@atilos.hu
06 20 330 9119
www.atilos.hu

Vélemények

O. Zoltán

Én olyan autóba kerültem, amiben volt kamera, így otthon újranézhettem a vezetést, ami sokat segített a hibák kijavításában.

J. Tivadar

Jó volt több helyen is vezetni a városban, sajnos, nekem nem sikerült elsőre a vizsgám, de ez nem a sulin múlott.

I. Tamás

Rugalmas időbeosztás, barátságos oktató, egy nap alatt elvégezhető KRESZ, csak ajánlani tudom őket!

Akció Leírása

Már csak az elsősegély vizsga hiányzik a jogsidhoz vagy csak szeretnéd megtanulni az elsősegélyadás alapjait?


Az ár tartalmazza

  • Közúti elsősegély tanfolyam egynapos, interaktív, korlátlan gyakorlással
  • A képzésen való részvételről tanusítványt adnak
  • Biztosítják a vizsgakérdéseket válaszokkal, és a tananyagvázlatot e-mailben elküldik
  • A képzésen megtanítják a felnőtt- gyermek- és csecsemő újraélesztést is
  • Iratkozz be a vásárlást követő 2 héten belül személyesen az előzetes időpont egyeztetés után. 

Egyéb költségek: 

  • Az ajánlat a vizsgadíjakat nem tartalmazza, 8.200-Ft-ot  az iskolában kell fizetned. Amennyiben nincs szükséged hivatalos okiratra a tanfolyam elvégzéséről, akkor nem kell vizsgadíjat fizetned.
  • Vöröskeresztes vizsgadíj: 8.200 Ft

Az ajánlat más kuponos kedvezményekkel nem összevonható!

További információk:

  • A kupont a vásárlást követően 2 héten belül személyes beiratkozással, előzetes időpont egyeztetéssel be kell váltanod a kuponon található elérhetőségeken, egyeztetni, hogy melyik tanfolyamon szeretnél részt venni. Ha ajándékba veszed, akkor e-mail címükre meg kell adni a résztvevő adatait. 
  • Az ajánlat a hatósági és vizsgadíjakat nem tartalmazza!

Az ajánlat a vizsgadíjakat nem tartalmazza, a 2.900 Ft-os regisztrációs díjat és a 8.200,-Ft-ot az iskolában kell fizetned. Amennyiben nincs szükséged hivatalos okiratra a tanfolyam elvégzéséről, akkor nem kell vizsgadíjat fizetned. Az ajánlat az ATILOS autósiskola más kuponos kedvezményeivel nem összevonható!

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy elsősegélynyújtást kellett volna adnod és nem tudtad, hogy hogyan kezd hozzá? Ezen a tanfolyamon megtanulhatod a stabil oldalfektetés helyes alkalmazását eszméletlen beteg esetén, a Heimlich és a Rautek műfogást, az újraélesztés technikáját. Egy biztos, mindenki környezetében adódhat váratlan baleset, rosszullét, infarktus, epilepszia, cukorbetegség, vészhelyzet, ahol a kellő elsősegély ismerettel megmentheted az életét szerettednek azzal, hogy életben tudod tartani amíg a mentő kiérkezik.

Legyen szép napod!

1088 Budapest, Rákóczi út 9.
info@atilos.hu
06 20 330 9119

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Interaktív egy napos elsősegély tanfolyam jogosítványhoz vizsgakérdésekkel, korlátlan gyakorlással. A képzéről tanusítványt adnak, biztosítják a tanfolyam rövid vázlatát, a vizsgakérdéseket és a válaszokat. Megtanítják a felnőtt-gyerek-és csecsemő újraélesztést

Fontos

Beváltható: 2020.04.01.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelntkezés szükséges telefonon: 06 1 338 3193, vagy 06 20 203 8173 számon vagy e-mailen az info@atilos.hu-n • Az ajánlat a vizsgadíjakat nem tartalmazza, a 2.900 Ft-os regisztrációs díjat és a 8.200 Ft-ot az iskolában kell fizetned. Amennyiben nincs szükséged hivatalos okiratra a tanfolyam elvégzéséről, akkor nem kell vizsgadíjat fizetned. Az ajánlat az ATILOS autósiskola más kuponos kedvezményekkel nem összevonható! • Bármennyi Alkupon vásáolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére