Talpreflexológiai állapotfelmérés és kezelés, valamint mágneses tartós akupresszúrás kezelés fülakupunktúrás pontokban a Varázslatok Szigetén

Varázslatok Szigete
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

8.900 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.200 Ft 56% 11.300 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

3 Alkupon eladva

Varázslatok Szigete
Varászlatok Szigete Holisztukus Centrum Budapest, Dozsa György metroállomás , Csángó utca 11 , felső kapucsengő
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06

Akció Leírása

A kezelés , az állapotfelméréssel egy idöben, a talp zónákon lévő idegvégződéseket és a fülben lévő akupresszúrás pontokat feltérképezésél és ingerlésével készteti a szervezetet öngyógyításra és megerősítésre!

Az ár tartalmazza

  • 30 perces talpreflexológiai állapotfelmérés és kezelés plusz, a tartós mágneses golyók elhelyezése az állapotfelmerés során vélt szükséges fülakupunktúrás pontokban, ezzel 10 nappal hosszabbítva a kezelési ingereket, úgy a hatását is.

A talpon zónák helyezkednek el és azon belül idegvégződések. A kezelés idegpályákon keresztül fejtik ki hatásukat. Erősíti az immunrendszert javítja a vérkeringés, az anyagcserét, felszabadítja a méreganyagoktól, javítja a szervek és az endokrin rendszer működését, növeli a stressz tűrő képességet, relaxál, vitalitást ad, egyensúlyt teremt- a fizikai,mentális és lelki síkon, ezáltal az életben is.

A fülben akupunktúrás pontok vannak. A kezelés segítségével az energetikai meridiánokon keresztül fejtik ki hatásukat. A fülkagyló is olyan mikrorendszer, mint a talp. A szervezet és benne zajló események, zavarok tükröződnek a fülkagylón is, ahogy a talpon, lehetőséget adva a diagnosztizálásra, kezelésre és gyógyításra. Alkalmazható különböző betegségek, idegrendszeri, illetve stressz okozta problémák, allergia, álmatlanság, cukorbetegség, magas vérnyomás, aranyér, ízületi betegségek, emésztőrendszeri, vérképzéssel kapcsolatos betegségek esetén.

Tehát ezzel a kombinált kezeléssel két oldalról ( idegi és energetikai oldalról) közelítjük meg a problémát, törekedve arra, hogy felhozzuk a szervezetet az alul működő állapotából arra a szintre, hogy felismerje a helytelen működést, rátaláljon a problémáira és további támogató kezelésekkel meg is oldja azokat. Segít a hozzá kapcsolódó szervek vérkeringésének és ezáltal a funkciók javításában is; az egész test energetikailag harmonikus működésének helyreállításában. Szelíd, holisztikus módszer, mellékhatásoktól mentes.

Alexa rendel

„Azt vallom, hogy ha az ember eljut odáig, hogy megismerje önmagát, képességeit, álmait, határait, vágyait és megismerkedik a szellemi, természeti és kozmikus törvényekkel és annak fényében döntéseket hoz, akkor az élete drasztikusan és a kívánt irányba változik meg. Ha úgy érzed, hogy magadévá tudod tenni a nézeteimet és a gyógyuláshoz való megközelítésemet, és ha nem is vagy beteg, de segítségre vágysz a válaszok megtalálásához, keress meg!" - Brezenák Alexandrina.

Legyen szép napod!

Varászlatok Szigete Holisztukus Centrum Budapest, Dozsa György metroállomás , Csángó utca 11 , felső kapucsengő
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
Hétfő, kedd és csütörtök délután vehető igénybe az akció

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Talpreflexológiai állapotfelmérés és kezelés, valamint mágneses tartós akupresszúrás kezelés fülakupunktúrás pontokban a Varázslatok Szigetén

Fontos

Beváltható: 2020.02.29.-ig
Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 203 8406 • Egy Alkupon vásárolható saját célra és egy ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére