Talpreflexológiai állapotfelmérés és kezelés, valamint mágneses tartós akupresszúrás kezelés fülakupunktúrás pontokban a Varázslatok Szigetén

Varázslatok Szigete
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

8.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.200 Ft 56% 11.300 Ft
Varázslatok Szigete
Varászlatok Szigete Holisztukus Centrum Budapest, Dozsa György metroállomás , Csángó utca 11 , felső kapucsengő
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
www.facebook.com/Alexarendel/

Akció Leírása

A kezelés , az állapotfelméréssel egy idöben, a talp zónákon lévő idegvégződéseket és a fülben lévő akupresszúrás pontokat feltérképezésél és ingerlésével készteti a szervezetet öngyógyításra és megerősítésre!

Az ár tartalmazza

  • 30 perces talpreflexológiai állapotfelmérés és kezelés plusz, a tartós mágneses golyók elhelyezése az állapotfelmerés során vélt szükséges fülakupunktúrás pontokban, ezzel 10 nappal hosszabbítva a kezelési ingereket, úgy a hatását is.

A talpon zónák helyezkednek el és azon belül idegvégződések. A kezelés idegpályákon keresztül fejtik ki hatásukat. Erősíti az immunrendszert javítja a vérkeringés, az anyagcserét, felszabadítja a méreganyagoktól, javítja a szervek és az endokrin rendszer működését, növeli a stressz tűrő képességet, relaxál, vitalitást ad, egyensúlyt teremt- a fizikai,mentális és lelki síkon, ezáltal az életben is.

A fülben akupunktúrás pontok vannak. A kezelés segítségével az energetikai meridiánokon keresztül fejtik ki hatásukat. A fülkagyló is olyan mikrorendszer, mint a talp. A szervezet és benne zajló események, zavarok tükröződnek a fülkagylón is, ahogy a talpon, lehetőséget adva a diagnosztizálásra, kezelésre és gyógyításra. Alkalmazható különböző betegségek, idegrendszeri, illetve stressz okozta problémák, allergia, álmatlanság, cukorbetegség, magas vérnyomás, aranyér, ízületi betegségek, emésztőrendszeri, vérképzéssel kapcsolatos betegségek esetén.

Tehát ezzel a kombinált kezeléssel két oldalról ( idegi és energetikai oldalról) közelítjük meg a problémát, törekedve arra, hogy felhozzuk a szervezetet az alul működő állapotából arra a szintre, hogy felismerje a helytelen működést, rátaláljon a problémáira és további támogató kezelésekkel meg is oldja azokat. Segít a hozzá kapcsolódó szervek vérkeringésének és ezáltal a funkciók javításában is; az egész test energetikailag harmonikus működésének helyreállításában. Szelíd, holisztikus módszer, mellékhatásoktól mentes.

Alexa rendel

„Azt vallom, hogy ha az ember eljut odáig, hogy megismerje önmagát, képességeit, álmait, határait, vágyait és megismerkedik a szellemi, természeti és kozmikus törvényekkel és annak fényében döntéseket hoz, akkor az élete drasztikusan és a kívánt irányba változik meg. Ha úgy érzed, hogy magadévá tudod tenni a nézeteimet és a gyógyuláshoz való megközelítésemet, és ha nem is vagy beteg, de segítségre vágysz a válaszok megtalálásához, keress meg!" - Brezenák Alexandrina.

Legyen szép napod!

Varászlatok Szigete Holisztukus Centrum Budapest, Dozsa György metroállomás , Csángó utca 11 , felső kapucsengő
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
Hétfő, kedd és csütörtök délután vehető igénybe az akció

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Talpreflexológiai állapotfelmérés és kezelés, valamint mágneses tartós akupresszúrás kezelés fülakupunktúrás pontokban a Varázslatok Szigetén

Fontos

Beváltható: 2020.02.29.-ig
Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 203 8406 • Egy Alkupon vásárolható saját célra és egy ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére