Talpmasszázs tanfolyam online: sajátítsd el a fogásokat és bővítsd akár vállalkozásodat is a Bessimeon Központ jóvoltából

Bessimeon Központ_OLD
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

4.040 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.000 Ft 65% 29.100 Ft
Bessimeon Központ_OLD
1016 Budapest I. kerület Derék utca 10., 3-as kapucsengő
www.bessimeon.hu

Akció Leírása

Frissítő és relaxáló talpmasszázs tanfolyam - online változata

Az ár tartalmazza

  • Frissítő és relaxáló talpmasszázs tanfolyam online - ​Az Alkupon teljes ára 15.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.040 Ft, a fennmaradó 11.860 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, melynek segítségével a masszőr egy 45 perces talpmasszázst képes adni.
A tanfolyamot előképzettség nélkül bárki elvégezheti!
 

A tanfolyam felépítése:

Az elméleti és a gyakorlati oktatás és vizsgázás most már teljes egészében online zajlik. A gyakorlati vizsgafeladat egy bemutató videó készítése (pl. okostelefonnal rögzítve ) és visszaküldése kiértékelésre. 

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, melynek segítségével a masszőr egy 45 perces talpmasszázst képes adni.  A tanfolyamot előképzettség nélkül, bárki elvégezheti.

MASSZÁZS ELMÉLETI OKTATÁS –Távoktatás -

talpmasszázs eredete,
talpmasszázs története,
hatásmechanizmus,
talp anatómiai ismeretek,
frissítő és relaxáló talpmasszázs fogásrendszer,
reflexzóna-masszázs fogásai,
talpmasszázs javallatok és ellenjavallatok,

A talpmasszázs eredete mintegy 4000 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Az ősi Egyiptomban feltárt falfestményeken már megjelenik a talpmasszázs. A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik. Több mint 70.000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. A talpmasszázs az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású, célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.

A talpmasszázs, mint gyógyulást segítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit. A szerv energiaszintjét növeljük a talp masszírozásával. A masszázs során az érintés, nyomás hatására reflexet váltunk ki, mely eljut a központi idegrendszerhez, majd a belső szervekhez. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.

A talpmasszázs egy a teljes szervezetre és lélekre ható energizáló masszázs típus. A természetes gyógymódok, manuál terápiás kezelések szerves része. Célja, hogy az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítse és támogassa. A megfelelő technikák alkalmazásával, a talpon lévő reflexzónák stimulálásával érjük el a szervek egészségi állapotának javulását. Tanfolyamunkon sikeresen végzett Hallgatóink képesek lesznek színvonalas frissítő talpmasszázs szolgáltatást nyújtani, akár vállalkozóként is.

A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is frissítő relaxáló (svéd) masszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404

Bessimeon Központ - Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003429

A Bessimeon Központban 2012. óta foglalkoznak masszázs- és spirituális oktatásokkal, továbbképzésekkel. 2013. óta a Kormányhivalal által regisztrált felnőttképzési intézményként működik. Az intézményben végzett hallgatók magyar és nemzetközi munkavállalásra alkalmas tanúsítványt kapnak, amelyek Magyarországon egyéni vállalkozás indítására is jogosítanak.

Legyen szép napod!

1016 Budapest I. kerület Derék utca 10., 3-as kapucsengő
Nyitva tartás: Tanfolyamok alkalmával. Telefonos ügyintézés hétköznap 12:00-15:00.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Talpmasszázs tanfolyam online: sajátítsd el a fogásokat és bővítsd akár vállalkozásodat is a Bessimeon Központ jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.08.31.-ig
Kuponodat érvényesítés céljából küld el a: bessimeon@gmail.com e-mail címre • Kérdés esetén: 06 (70) 225 1745 • Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003429 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére