Szilveszteri nyaralás Costa Ricán, repülőjeggyel, illetékkel, teljes ellátással / all inclusive ellátással

Ajánlat kód: 44540
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.669.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44540

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Szilveszteri nyaralás Costa Ricán!

Időpont

  • 2024. 12. 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-San José útvonalon, egy átszállással a Lufthansa légitársaságok menetrend szerinti járatain
  • Személyenként egy standard kézipoggyász és kézitáska, továbbá egy feladható poggyász (max. 23 kg)
  • Szállás két éjszakára San Joséban
  • Szállás két éjszakára a Tortuguero Nemzeti Parkban
  • Szállás két éjszakára az Arenal vulkán közelében
  • Szállás négy éjszakára az óceánparton, közvetlen tengerparti szállodában
  • Teljes ellátás a körút során (étkezésenként egy víz/gyümölcslé)
  • All inclusive ellátás az óceánparton töltött időszakban
  • Utolsó este Costa Rica-i táncműsorral egybekötött vacsora
  • Kirándulások, városnézések program szerint különbusszal, helyi idegenvezetővel és belépőkkel
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 3,0%
  • Utasbiztosítás 950 Ft /fő/nap
  • Szervizdíj (javasolt borravaló): 120 USD/fő (helyszínen fizetendő)

Fakultatív kirándulások

  • Éjszakai gyalogos vadles a Tortuguero Nemzeti Parkban 15 000 Ft /fő
  • Katamarán-túra a Manuel Antonio Nemzeti Parknál Helyszínen fizetendő 130 USD /fő

Program                  

december 30. hétfő

Elutazás Budapestről párizsi átszállással Costa Rica fővárosába, San Joséba (06:20-08:45, 13:10-17:50). Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás és vacsora a négycsillagos, központi elhelyezkedésű Radisson San José Costa Rica szállodában.

december 31. kedd

Hajnalban magunk mögött hagyjuk a nyüzsgő városok zaját és a Brauilo Carillo Nemzeti Parkon keresztül indulunk északkelet felé, az atlanti partokhoz. Útközben egy helyi kisváros éttermében fogyasztjuk el reggelinket, majd még dél előtt hajóra szállunk, hogy kb. másfélórás utazásunk végén elérjük a Tortuguero Nemzeti Park szívében található szállásunkat, ahol két éjszakát töltünk. Érkezés után finom welcome koktél kíséretében fogyasztjuk el ebédünket és berendezkedünk a szálláson. Délután megnézzük a teknős múzeumot és a karibi hangulatú Tortuguero falvát. Szállás és vacsora a Pachira Lodge szállodában.

január 1. szerda

Reggelink után csónakra szállunk és a környék csatornahálózatának élővilágát fedezzük fel. Tortuguero a nyugat-karibi térség legfontosabb zöld tengeri teknős keltető helye, számtalan madárfaj, majmok, lajhárok, krokodilok és kajmánok élnek itt, de a park menedéket nyújt még olyan ritka fajoknak is, mint a lamantin és a tapír. Délután szabadprogram. Szállás és vacsora a Pachira Lodge szállodában. Fakultatív éjszakai gyalogos vadles: 15 000 Ft/fő. Sétánk során megelevenedik az éjszakai erdő, szakképzett vezetőnk segítségével megismerhetjük az éjszaka aktív állatok világát. A denevérek, pókok, hüllők, alvó madarak mellett kis szerencsével alvó lajhárokra is lelhetünk.

január 2. csütörtök

Reggeli után visszatérünk Cano Blancóba, ahonnan mai úticélunk, az 1657 méter magas, még mindig aktív El Arenal vulkán felé vesszük az irányt. Látogatást teszünk Doña Maria pálma ültetvényén, ahol megismerhetjük a pálmaszív (heart-of-palm) termesztésének csínját-bínját és lesz lehetőségünk kóstolóra is. Ebéd után érkezünk szállásunkra, majd indulunk tovább az erdő ölelésében megbúvó, hőforrások táplálta termálmedencéiről híres Ecotermales La Fortuna fürdőbe, ahol a délutánt fürdőzéssel és a vacsoránk elfogyasztásával töltjük. Estére érünk vissza szállásunkhoz, a Hotel Magic Mountain szállodába.

január 3. péntek

Délelőtt az Arenal Vulkán Nemzeti Parkban, az erdő sűrűjében megbúvő függőhidakon indulunk madár- és állatlesre. A kb. 3 km hosszú függőhíd rendszer a fák lombkoronaszintjének közvetlen közelében kanyarog, kitekintve fel-feltűnik az Arenal vulkán és az azt körülvevő tórendszer is. Az izgalmas kirándulás után Don Hubert organikus gazdaságába látogatunk, ahol ebédünk után bepillantást nyerhetünk a trópusi gyümölcs termesztés birodalmába. Kipróbálhatjuk a frissen facsart cukornád juice-t, láthatunk kurkuma, fahéj és kakaóbab ültetvényt. A programot csokoládé workshoppal zárjuk, ahol saját ízlésünk szerint megalkothatjuk fűszernövényekkel ízesített csokoládénkat is.  Szállás a Hotel Magic Mountain szállodában.

január 4. szombat

Délelőtt ellátogatunk az 1968-as lávakitörés helyszínére, ahol kb. 2 órás sétát teszünk a megkövesedett láva mentén. Majd a Las Pumas Mentőközpontban töltünk el egy kis időt. A svájci származású Lilly Bodmer de Hagnauer által alapított központ célja, hogy befogadja a beteg vagy sérült állatokat, gondoskodjon róluk, és felkészítse őket arra, hogy visszatérjenek eredeti élőhelyükre. Ebéd után folytatjuk utunkat az óceánparti szállásunkra. A Csendes-óceán partjánál fekvő Guanacaste tartományban találhatók az ország legfehérebb és legszélesebb strandjai. Emellett ez a terület az ország éléskamrája és a helyi cowboy-ok hazája is. Szállás az Occidental Tamarindo szállodában, all-inclusive ellátással.

január 5. vasárnap

Egész napos pihenés az óceánparton.

január 6. hétfő

Egész napos pihenés az óceánparton.

január 7. kedd

Egész napos pihenés az óceánparton.

január 8. szerda

Délelőtt pihenés az óceánparton, majd utazás a fővárosba. Érkezés után vacsora és táncműsor a Mirador de Tiquicia étteremben. Szállás a Radisson San José Costa Rica szállodában.

január 9. csütörtök

Utolsó állomásunk a Poás Vulkán Nemzeti Park. A nemzeti park nemcsak a világ egyik legnagyobb kráterével büszkélkedhet, de a 2000 méter feletti csúcsairól híres központi hegységben található. A három hatalmas kráterből kettőben krátertavakat is találhatunk. Ez a frissítő, különleges élmény lesz Costa Rica-i kirándulásunk záróakkordja. A kirándulás után rövid pihenőre visszatérünk szállodánkba, majd késő délután transzfer a repülőtérre és hazautazás párizsi átszállással Budapestre (20:05-13:30, január 10-én, 14:40-16:50).

január 10. péntek

Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Szilveszteri nyaralás Costa Ricán, repülőjeggyel, illetékkel, teljes ellátással / all inclusive ellátással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
36 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére