Szilveszteri körutazás Andalúziában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, félpanzióval

Ajánlat kód: 44544
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

489.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44544

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Szilveszterezz a mindig bájos, élettel teli Andalúziában!

Időpont

  • 2024. december 28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy a Budapest-Málaga-Budapest útvonalon, a Wizzair közvetlen járataival
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász (max. 40x20x25 cm), a légitársaság poggyász-szabályzata bővebben
  • Repülőtéri transzferek Andalúziában
  • Öt éjszaka szállás tengerparti, négycsillagos szállodában, kétágyas szobában
  • Félpanzió
  • Szilveszteri gálavacsora korlátlan italfogyasztással
  • Egész napos kirándulás Córdobába, ebéddel
  • Félnapos kirándulás Mijasban, borkóstolóval
  • Magyar nyelvű idegenvezetés és asszisztencia a kint töltött teljes időszakban

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól/fő/nap

Felár

  • Elsőbbségi beszállás - Korlátozott számban érhető el - a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - max. 55×40×20 cm, max. 10 kg. 45 000 Ft /db
  • Feladott poggyász (max. 10 kg) 59 000 Ft /db
  • Feladott poggyász (max. 20 kg) 78 000 Ft /db
  • Ülőhelyfoglalás oda-visszaútra - Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását. 20 000 Ft /fő

Fakultatív programok

  • Egész napos kirándulás Ronda és Puerto Banús felfedezésére, borkóstolóval Helyszínen fizetendő 90 EUR /fő
  • Félnapos fakultatív kirándulás a Caminito del Rey kanyonban, ebéddel Helyszínen fizetendő 75 EUR /fő
  • Félnapos városnézés a közeli Málagában tapas kóstolóval Helyszínen fizetendő 60 EUR /fő

Program

december 28. szombat
Elutazás Budapestről a Wizzair légitársaság közvetlen járatával Málagába (06:55-10:40). Érkezés után ellátogatunk Mijasba, a bájos andalúz fehér faluba. Itt a híres Virgen de la Peña sziklatemplomon kívül gyönyörködhetünk a mijasi öböl panorámájában és helyi borokat kóstolhatunk. Ez a kis hegyi falu szűk utcáival, tipikus bárjaival, fehérre meszelt házaival ideális a hamisítatlan spanyol utazás megkezdésére. Késő délután érkezés a szállodába, a szobák elfoglalása.

december 29. vasárnap
Első napunk a csodálatos Córdoba felfedezésével telik. Az egykori Córdobai Kalifátus központjában megtekintjük Andalúzia egyik legfontosabb műemlékét, a Nagymecsetet (Mezquita), melynek közepén V. Károly rendelete alapján ma egy katedrálist találunk. A látogatás után kisétálunk a Guadalquivír folyón átívelő római kori hídhoz, majd folytatjuk utunkat az óváros szűk utcáin (Judería), mely gyönyörű, virágba borult udvarairól és Andalúzia egyedüli Zsinagógájáról híres. Városlátogatásunkat helyi különlegességek kóstolásával (salmorejo - főtt tojással és serrano sonkával diszített, hűvös, paradicsomos előétel, flamenquín - rántott sertésszelet serrano sonkával) gazdagítjuk.

december 30. hétfő
Pihenés a tengerparton vagy félnapos fakultatív kirándulás a Caminito del Rey kanyonban, ebéddel: 75 EUR/fő (helyben fizetendő).
A XII. Alfonz spanyol király tiszteletére elnevezett Caminito del Rey az El Chorro kanyon néhol 100 méteres magasságban a folyó felé emelkedő, sziklába vájt ösvény, mely garantáltan felejthetetlen panorámával és életreszóló élménnyel várja az ideutazót. A területet a 2015-ben végzett felújítása óta a turisták egyik legkedveltebb látnivalói között tartják számon. Látogatása nem megterhelő. Átlagos fizikai kondícióval rendelkező utasaink számára kiváló kirándulási lehetőség. Az ösvény teljes hossza kb. 8 km, melyet több fotószünettel, pihenővel járunk végig. A szintkülönbség minimális.
Kirándulásunk végén egy helyi családi fogadóban házias ételeket kapunk ebédre. Délután szabadprogram.

december 31. kedd
Pihenés a tengerparton vagy vagy egész napos kirándulás Ronda és Puerto Banús felfedezésére, borkóstolóval: 90 EUR/fő (helyszínen fizetendő). A Spanyolországba látogatók mindannyian áhítattal emlegetik Andalúzia legfestőibb városkáját, Rondát. Ezen a kiránduláson magunk is utána járhatunk, vajon mi az, ami Hemingwayt, James Joyce-t és Rilkét is megbabonázta. Ellátogatunk a város ikonjaiként fotózott Puente Nuevóhoz (új híd), a spanyol bikaviadal arénák legrégebbikéhez és bolyongunk a hangulatos kis utcákon. Kirándulásunkon meglátogatjuk a városka híres bormúzeumát is, ahol a helyi különlegességekből kóstolhatunk. Délután a hegyekből a közeli Puerto Banúsba buszozunk, ahol rövid sétát teszünk a város híres luxus yacht kikötőjében.
Este gálavacsora a szálloda éttermében (az ár tartalmazza). A gálavacsora 4 fogásos ünnepi étkezést és korlátlan italfogyasztást tartalmaz. Emellett éjfélkor nemcsak koccintunk, hanem helyi szokás szerint a 12 harangszóra együtt mi is megesszük a szerencsét hozó 12 szőlőszemet. Ezután élőzene mellett táncolhatunk az új évben.

január 1. szerda
Délelőtt szabadprogram, pihenés a tengerparton. Délután félnapos városnézés a közeli Málagában tapas kóstolóval: 60 EUR/fő (helyben fizetendő).
Először felmegyünk a Gibralfaro várig, ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk az egész öbölre. Ezután gyalogos sétát teszünk a belvárosban (Paseo del Parque sétány, felújított kikötő, Katedrális, Plaza de la Merced Picasso szülőházával). Városlátogatásunkat a híres karácsonyi díszkivilágítás megtekintésével fejezzük be. Kétségkívül a város egyik legnagyobb látványossága a minden évben más-más tematika szerint, több százezer led izzóval és hozzáillő hangjátékkal készült installáció, mely Málaga egyik ütőerét, a Larios utcát díszíti.

január 2. csütörtök
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd hazautazás Budapestre Hazautazás Budapestre közvetlen járattal (11:25-14:55).

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Szilveszteri körutazás Andalúziában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, félpanzióval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
42 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére