Szilveszter Vietnámban és pihenés Mui Ne tengerpartján, 4*-os szálládákban, 1 éjszaka hajón a Halong-öbölben, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34644
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

529.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34644

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Köszöntsd mindenkinél hamarabb az Újévet Vietnámban, Mui Ne tengerpartján!

Időpont

  • 2019.12.27. - 2020.01.08. (13 nap/10 éjszaka)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Szállást helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • 1 éjszaka hajón a Halong-öbölben
  • Reggelit, 2 ebédet és szilveszteri vacsorát (italok nélkül)
  • A Halong-öbölben a hajón teljes ellátást
  • A megadott programokat és belépőket a meghirdetett látnivalókhoz
  • A helyszíni közlekedést autóbusszal
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és belső repülőjegyet illetékkel (változhat) kb. 365.000 Ft
  • Vízum kb. 19.000 Ft
  • Borravalók kb. 55 USD/fő
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár 260.000 Ft
  • Beach front bungalló felára 5 éjre 40.000 Ft/szoba
  • Családi szoba felára 5 éjre 65.000 Ft/szoba

Ismertető

Ha szeretnéd megelőzni a barátaidat, ismerőseidet, és először akarod megünnepelni az újévet, ez az utazás Neked való! Éld át és koccints mindenkinél előbb 2020-ra! Megkóstolhatod a vietnámi konyha remekeit az utazás alatt, és felfedezheted a különbségeket észak és dél ízei között. Mert a szilvesztert Mui Ne tengerpartján ünnepelheted, és a 2020-as év első napfelkeltéjében is onnan gyönyörködhetsz.

Program

1-2. nap: Budapest – Hanoi

Elutazás Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal Hanoiba, Vietnam fővárosába. Érkezés után félnapos városnézés, amely érinti Ho Chi Minh – a modern Vietnám megalapítójának mauzóleumát, a koloniális stílusú Kormányzói Palotát, az „Egylábú” Pagodát, majd megtekintjük az Irodalom Templomaként ismert 1070-ben alapított és Konfuciusznak dedikált első vietnámi egyetemet, ahol megismerkedhetnek a vietnámi kézírás művészetével is. Ezután riksába ülve a „36 utca” néven emlegetett Hanoi óvárosának felfedezése. Este az egyedülálló és különleges vízi bábszínház előadásának megtekintése a Thang Long Színházban. Szállás Hanoiban (1 éj). Szállás: Silk Queen Grand Hotel 4*

3. nap: Hanoi – Halong-öböl

Reggelit követően elutazás a Világörökség részévé nyilvánított Halong-öbölbe, Vietnám egyik legszebb természeti látványosságához. Kihajózás a „Leszálló sárkány” smaragdzöld öblébe, melyet kis szigetek (megközelítően 3000 sziget), különleges formájú mészkő sziklaképződmények, barlangok tarkítanak. Ebéd, vacsora és szállás a hajón. Szállás: Syrena Cruise 4*

4. nap: Halong-öböl – Hanoi – Saigon

A korán kelők gyönyörködhetnek a napfelkeltében, vagy felfrissülhetnek a tai chi órán a fedélzeten, vagy reggeli után felfedezhetik az öböl további szépségeit. Kikötés előtt könnyű tízórai (brunch) a fedélzeten, majd a kikötőből transzfer a repülőtérre. Belföldi járattal elutazás Saigonba, hivatalos nevén Ho Chi Minh városba. Szállás Saigonban (1 éj).

5. nap: Saigon - Mui Ne

Reggeli a szállodában, majd transzfer Mui Ne tengerpartjára. Szabadidő a tengerparton. Este szilveszteri vacsora a szállodában. Szállás Mui Ne tengerpartján (5 éj). Szállás: Victoria Phan Thiet Beach Resort & Spa 4*+ Reggeli a szállodában. Szabadidő a tengerparton.

10. nap: Mui Ne – Saigon

Reggeli után visszautazás Saigonba. Érkezés után szabadidő. Szállás Saigonban (3 éj). Szállás: Bay Hotel Saigon 4*

11. nap: Saigon - Mekong-delta

Reggeli után kirándulás a Mekong-deltához a természet egyik csodálatos szépségű képződményéhez, melyet a smaragdszínű rizsföldek, a gazdag élővilág és a holtágak jellemeznek. Először hajóra szállunk és meglátogatjuk a híres Cai Be úszópiacot. Majd tovább hajózva gyönyörködünk a tájban, a különböző ültetvényekben. Ezután meglátogatunk egy rizspapír készítő műhelyet, kókuszcukorka készítőt és pattogatott rizs készítőt, hogy megismerkedjünk a deltavidék lakói által készített legfontosabb termékekkel. Tovább hajózunk a csatornákon és élvezzük a vidék megnyugtató világát, megfigyelhetjük a helyi farmerek és halászok mindennapi életét. Ebéd után pihentető séta, majd hajózás Vinh Long-ba, kikötés után transzfer vissza Saigonba.

12-13.nap: Saigon - Cu Chi alagutak

Délelőtt látogatás a híres Cu Chi alagutakhoz. Az eredeti alagútrendszer hossza 200 km volt, de ebből mára már csak 120 km maradt meg. A vietnámi háború alatt a vietkongok kórházakat, lakásokat, fegyvertárolókat, iskolákat rendeztek itt be, gyakorlatilag a föld alatt éltek és innen indították a támadásaikat is. Délután városnézés Saigonban, látogatás a Notre Dame Katedrálishoz és a gyarmati időkből megmaradt jellegzetes épületek megtekintése kívülről: Dong Khoi utca, Continental Hotel, Operaház, Városháza, Régi Postahivatal, majd az Újraegyesítési Palotát is megnézzük. Programunkat a Ben Thanh piacon zárjuk, mely a legnagyobb hagyományos piac Saigonban – kiváló lehetőség helyi kézműves termékek, ajándéktárgyak vásárlására. Transzfer a repülőtérre, majd hazautazás menetrend szerinti járattal, átszállással. Érkezés Budapestre a 13. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszter Vietnámban és pihenés Mui Ne tengerpartján, 4*-os szálládákban, 1 éjszaka hajón a Halong-öbölben, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére