Szilveszter New Yorkban és pihenés Miami tengerpartján, 9 éjszaka szállás 3*-os szállodákban, amerikai reggelivel, programokkal, belépőkkel, transzferekkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34675
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

789.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34675

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Köszöntsd az Újévet a világ egyik leghíresebb terén, a New York-i Times Square-en és lazíts Miami tengerpartján!

Időpont

  • 2019.12.30. - 2020.01.09.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 9 éjszakai szállást központi, 3*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • Amerikai reggelit
  • Leírásban szereplő programokat
  • Helyszíni transzfereket
  • Szükséges belépőket a meghirdetett látnivalókhoz
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyek és illetékek kb. 289.000 Ft
  • ESTA engedély kb. 13.000 Ft
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Borravaló kb. 50 USD/fő
  • Fakultatív programok

Felár

  • Egyágyas felár 450.000 Ft

Fakultatív programok (minimum 10 fő esetén magyar idegenvezetővel)

  • World Trade Center 9/11 Emlékpark és Múzeum belépővel: 20.000 Ft
  • Szabadság-szobor és Ellis Island kirándulás: 55.000 Ft
  • Everglades Nemzeti Park kirándulás: 67.000 Ft
  • Cape Canaveral, Kennedy Űrközpont kirándulás: 89.000 Ft
  • A fakultatív programok feltüntetett árai tartalmazzák a szükséges transzfereket privát busszal, belépőket és a magyar idegenvezetést (minimum 10 fő esetén).

Program

1. nap Budapest – New York

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatokkal, átszállással New Yorkba, a felhőkarcolók városába. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás New Yorkban, a Time Square-től mindössze 3 háztömbnyire (4 éj).

Szállás: Cambria Hotel & Suites Times Square 3*

2. nap New York

Reggeli után félnapos gyalogos városnézés Manhattanben: felfedezzük a téli köntösbe burkolózott város rejtett szépségeit, az amerikai filmek alapján szinte ismerős helyszíneket. Sétánkat Greenwich Village-ben kezdjük, mely egykor egy New Yorktól különálló vidéki kistelepülés volt, megtarthatta eredeti utcaszerkezetét, ebből következően ma élesen elüt a többi városrész rendezett alaprajzától. Az utcákat itt nem számozzák, hanem nevet adnak nekik. Ezután New York legdivatosabb negyedébe, a SoHo-ba látogatunk, ahol számos híresség és modell is gyakran megfordul. Ezt követően a Chelsea piacon és a mellette kezdődő High Line Parkban folytatjuk utunkat, majd kipróbálhatjuk a híres New York-i metrót is.

Délután szabadidő a város egyéni felfedezésére vagy fakultatív program: látogatás a lerombolt World Trade Center emlékparkba és múzeumba belépővel. 2001. szeptember 11. megrázó esemény volt minden amerikai életében és az egész világra jelentős hatást gyakorolt. Az egykori ikertornyok helyén ma emlékmű és múzeum áll, közvetlen a világkereskedelmi központ új tornya, a One World Trade Center mellett. A két óriási fémmedence az ikertornyok egykori helyét jelöli, peremükre az áldozatok neveit vésték. A múzeum ezek alatt, a föld mélyén található, ahol több tárgyi emléket is őriznek a 2001-es tragédiáról, köztük kiégett tűzoltóautókat, romok alatt talált használati tárgyakat.

Késő délután szabadidő vagy séta a Time Square-re, ahol együtt köszönthetjük az Újévet a milliónyi ünneplővel. Délutántól egészen hajnalig számtalan szabadtéri program, koncert várja az érdeklődőket.

(Fontos: az ünneplők már reggeltől gyülekeznek a téren, ha jó helyet szeretnének, ahonnan látni a gömböt, érdemes mielőbb kimenni a térre. Szigorú biztonsági ellenőrzésre kell számítani, a zónákat folyamatosan töltik és zárják le. Ha valaki kijön, már nem valószínű, hogy vissza tud menni ugyanoda.)

3. nap New York

Reggeli után egész napos panorámás városnézés az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városának központjában, az ünnepi díszbe öltözött Manhattanben: Battery Park, Wall Street, Freedom Tower, Chinatown, Little Italy, SoHo, Greenwich Village, Empire State Building (belépővel). A 102 szintes felhőkarcoló Midtown városrészben, az 5. sugárúton épült, Art Deco stílusban – a modern világ 7 csodájának egyikeként tartják számon. A kilátószintről csodálatos panoráma tárul elénk. Ezután folytatjuk a buszos városnézést: Egyesült Nemzetek épülete, Rockefeller Center, Harlem, végül a „mindenki által ismert” Central Parkban fejezzük be. Szabadidő vásárlásra vagy kipróbálhatják a korcsolyapályát, hóesés esetén akár a lovasszánozást is. A program után transzfer a szállodába.

4. nap New York

Reggeli után szabadidő vagy fakultatív program (kb. 6 órás): komppal ellátogatunk a „Nagy Alma” szimbólumához, a fáklyát tartó hősnő szobrához – az ikonikus Szabadság-szoborhoz és Ellis Island-re. A Szabadság-szobrot és szigetet 1886. október 28-án avatták fel, majd a 100. évfordulóra teljesen felújították. A szobor jobb kezét és fejét megerősítették, az új fáklyát aranylevelekkel borították. A szobor az Amerikai Egyesült Államok jelképévé vált. Ellis szigete volt az első amerikai föld, ahol 1892 és 1954 között partra léptek a bevándorlók, itt fogadták őket és látták el a szükséges papírokkal. 1990 óta múzeumként működik, aki szeretné őseit felkutatni, itt megtalálja az eredeti bevándorlási dokumentumokat, így az ország minden tájáról érkeznek ide „családfa kutatók”. Az egyik leginformatívabb múzeum az USA-ban. A program után transzfer a szállodába.

5. nap New York – Miami

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, elutazás Miamiba a menetrend szerint. Érkezés után transzfer a szállodába, útközben rövid panorámás városnézés (Miami belváros, Little Havana, Bayside Market Place, Miami Beach). Szállás Miamiban, a South Beach-en (5 éj).

Szállás: Hampton Inn Miami South Beach 3*

6-9. nap Miami

Reggeli után szabadidő a tengerparton vagy a környék felfedezésére. Fakultatív programlehetőségek:

- Kirándulás az Everglades Nemzeti Parkba (kb. 8 órás program): Ez a hatalmas édesvizű mocsár az USA második legnagyobb nemzeti parkja. A Floridai-félszigeten többnyire indiánok éltek, a mocsaras vidéket a bevándorló európaiak csak az 1800-as évek végén kezdték felfedezni. Az Everglades Nemzeti Park a turisták kedvelt úti célja, mivel a terület növény- és állatfajtákban igen gazdag, köztük számos ritkasággal is találkozhatunk itt, ami még vonzóbbá teszi. Sokféle páfrányt, broméliát, orchideát, mahagónifát, pálmafát és mocsári ciprust nézhetünk meg itt, de ennél is színesebb az állatvilág: kócsagok, pelikánok, gólyák, flamingók, aligátorok, virginiai szarvas, párduc és akár még lamantin is látható. Mindezeken felül számos érdekes program várja a látogatókat: Shark Valley kilátó, aligátorfarm, léghajós túra (a belépő ezt is tartalmaza).

- Egész napos kirándulás Cape Canaveralba, a Kennedy Űrközpontba (kb. 14 órás program): Az amerikai űrkutatás egyik legfontosabb állomása a Cape Canaveral Air Force Station, mely 1950 óta az Egyesült Államok Légierejének (USAF) rakétaindító bázisa. A mai napig innen lövik a műholdakat, innen indult a teljes Apollo-program, melynek elsődleges célja az ember Holdra juttatása volt. A híres Apollo 11 legénységének tagja volt Neil Armstrong és Buzz Aldrin, az első két ember, akik a Holdra léptek. A kiállítás elején mutatják be az amerikai űrkutatási és űrhajózási program nevezetességeit, köztük a holdkomp modelljét is. A buszos körút végigvezet a kilövőállomások között, miközben megismerkedhetünk a NASA és az űrutazás történetével. Az űreszközök indítása ma leggyakrabban a Kennedy Űrközpont 39. számú indítóhelyéről történik. Az összeszerelési munkákat a kilövőhelyhez tartozó szerelőcsarnokban végzik. Ezután a Kennedy Space Centerben számos érdekességet láthatunk. A látogatóközpontban többek közt megtekinthető a Gemini 9A kapszulája, az Apollo-14 parancsnoki űrkabinja és az Apollo-15 Holdat megjárt kabinja, de még az Atlantis űrsikló is. A Rocket Garden-ben a hatalmas méretű rakéták is láthatók, amik a világűrbe juttatták ezeket, de a NASA tárgyi emlékeit is megtaláljuk itt. Láthatunk marsjárót és 3D vetítéseket, sőt interaktív kiállításon is részt vehetünk, vagy akár együtt ebédelhetünk egy igazi űrhajóssal.

10-11. nap Miami - Budapest

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, elutazásig szabadidő. Kora délután transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre a 11. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszter New Yorkban és pihenés Miami tengerpartján, 9 éjszaka szállás 3*-os szállodákban, amerikai reggelivel, programokkal, belépőkkel, transzferekkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére