Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Őszi méregtelenítés és alakformálás! 3 alkalmas kombinált zsírégető testkezelés az Orchidea Szépségszalonban 16.500 Ft helyett most csak 4.950 Ft

3 alkalmas kombinált zsírégető testkezelés az Orchidea Szépségszalonban
Orchidea Szépségszalon régi
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.950 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.500 Ft 70% 11.550 Ft
Orchidea Szépségszalon régi
1141 Budapest, Szugló u. 83-85.
06 (20) 330-4930
orhideaszalon.hu/

Akció Leírása

Tökéletes alak a bikini szezon végeztével is 3 fázisos zsírégető testkezeléssel!

Nos, nem tagadhatjuk, vége a nyárnak. Ilyenkor hajlamosak vagyunk elkényelmesedni. A fürdőruhát elrakjuk a szekrénybe, a csokoládét pedig elővesszük belőle. De ne feledjük a hidegebb hónapokban sem szabad elhanyagolnunk magunkat! Ha elkényelmesedünk, sokkal nehezebben adjuk le kilóinkat a következő strandszezon előtt, arról nem is beszélve, hogy a hideg időben, a wellnessezések megsokasodásával újra elővehetjük a fürdőruhánkat. Ilyenkor már hiába kapkodunk sporttal, diétával, nagyon nehéz gyors eredményt elérni.

A kombinált zsírégető kezelés pont az ilyen problémákon segít! Már 3 alkalom látványos eredményt nyújt!

A kezelés az alábbi 3 lépést tartalmazza:

 • Zsírtörés
 • Izomstimuláció
 • Nyirokmasszázs

zsírtörés lényege, hogy mikro áram segítségével eltördeli a kötőszövetekben elraktározott zsírszöveteket, ezáltal hatékonyan csökkenti a narancsbőr jelenséget és a zsírpárnák eltüntetését célozza meg. Salak és méreganyag eltávolító szerepe van. Hatékony kezelés a has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein. A zsírtörés kezelés hatására a kezelt területen keresztmetszeti csökkenés mutatkozik, ezáltal centiméterekben mérhető fogyás tapasztalható.

Az izomstimuláció nem más, mint passzív izomtorna mely 2 óra aktív edzésnek felel meg és hatékonyan formálja az alakot. Segít az alakformálásban, az izmok megfeszítésében. A kezelés során, olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az idegrendszeren keresztül jött volna a jelzés. Többek között feszesíti a bőrt és az izmokat, illetve fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírszöveteket. Az izomstimuláció hatására az izmok működésbe jönnek, a vérkeringés és az anyagcsere fokozódik.

A gépi nyirokmasszázs az oxigén ellátottságot segíti. Az emberi szervezet alapvető feltétele a vér- és nyirokkeringés megfelelő működése. A nyirokkeringésnek nincs pumpája ezért a mozgáshiányos életmód és az egészségtelen táplálkozás a nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethet. A kezelés segíti a salaktalanítást méregtelenítést, a narancsbőr kezelést, továbbá a karcsúsítást, mert a szervezet működésének alapfeltétele az egészséges vér-és nyirokkeringés amit a gépi nyirokmasszázs felgyorsít, ezáltal segíti a már a sejtek közötti térbe kijutott zsírok kiürülését a szervezetből és megakadályozza a visszaépülést. Végül ultrahangozza a testet, ezzel viszi be az anyagot és ezzel egyben feszesít is.

Egy kezelés mindössze 60 percet vesz igénybe!!!

A kuponnal most további kedvezményes bérletet vehetsz az Orchidea Szépségszalonban!

Orchidea Szépségszalon régi
1141 Budapest, Szugló u. 83-85.
06 (20) 330-4930

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

  .
 • hatékony alakformálás
 • .
 • zsírtörés
 • .
 • izomstimuláció
 • .
 • nyirokmasszázs
 • .

Fontos

 • A kupon beváltható: 2012.09.11 - 2012.10.30.
 • Előzetes bejelentkezés szükséges.
 • Egy személy egy kupont vásárolhat saját célra és egyet ajándékba.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére