Szervezeted állapotának feltérképezése Energy Wave System (EWS) professzionális testelemző készülékkel a belvárosi BodyToneUp szalonban

Aloe Plantation Team
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.000 Ft 57% 8.010 Ft
Aloe Plantation Team
1063 Budapest Bajnok u 29
timiforever@gmail.com
+36 (70) 416-58-15
www.aloeplantationteam.com/

Akció Leírása

Ajándékozz egézséget magadnak vagy szeretteidnek karácsonyra! Tudj meg többet szervezeted állapotáról Energy Wave System (EWS) professzionális testelemző készülék segítségével!

Az ár tartalmazza

  • Szervezeted állapotának feltérképezése Energy Wave System (EWS) professzionális testelemző készülékkel a belvárosi BodyToneUp szalonban

Egészségünk a legnagyobb kincsünk, jusson ez eszetekbe karácsonykor is, amikor szeretteiteknek keresitek a tökéletes ajándékot!

Az EWS Testelemző készülék egy olyan program, amivel a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja, a bioinformatikát és az elektronikát, s egyéb tudományokat. Elméleti alapja a kvantumfizika. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő személy a tesztelt személy fizikai és energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az EWS Testelemzővel végzett vizsgálat noninvazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését.

Az EWS Testelemző készülékben levő frekvencia mintázatok – mint referencia értékek – kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

Az EWS testelemző előnyei

  • Kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test állapotáról.
  • Rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.
  • A fejlesztéseink során végig arra törekedtünk, legyen szó bármelyik készülékünkről is, hogy könnyen kezelhetőek legyenek. -Az EWS Testelemzőre is érvényes ez. A készülék egyszerű, gyors, gazdaságos és könnyen – bárki által – kezelhető, az eredmények értékelésében a paraméterekhez kapcsolódó részletes leírások nyújtanak segítséget.
  • A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzi a Testelemző készülék. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.
  • A kevesebb, mint egyperces elemzés eredményeként képet kaphatunk a tesztelt személy pillanatnyi és irányadó állapotáról, mintegy 32 féle csoportba sorolt felmérési területen.

BodyToningUp

A BodyToningUpnál különféle wellness masszázsok, valamint alakformáló és fogyasztó testkezelések egyaránt igénybe vehetők. A karcsúsító csomaggal Budapesten, a hatodik kerületben, a Westend közelében, a Bajnok utca 29-ben várnak.

Legyen szép napod!

1063 Budapest Bajnok u 29
timiforever@gmail.com
+36 (70) 416-58-15

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szervezeted állapotának feltérképezése Energy Wave System (EWS) professzionális testelemző készülékkel a belvárosi BodyToneUp szalonban

Fontos

Beváltható: 2020.08.15.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 416 5815, timiforever@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére