Személyre szóló asztrológiai elemzés előrejelzéssel és ajándékokkal, Havasi Patríciától

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.020 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 21% 3.100 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
Római-part
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Találd meg a kulcsot egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 11.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.020 Ft, a fennmaradó 8.880 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Személyre szóló asztrológiai elemzés előrejelzéssel és ajándékokkal, Havasi Patríciától, a HarmoNet női magazin asztrológusától

Ki is vagyok én? Mi a célom, életfeladatom e világban? Hogyan hozhatok ki a legtöbbet képességeimből? Miért vagyok már megint ugyanabban a számomra roppant kellemetlen élethelyzetben?

Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, az asztrológia segíthet!

Havasi Patrícia a HarmoNet női magazin asztrológusaként régóta tudja és tapasztalja, hogy a legtöbb probléma belőlünk ered, ami lehet látható, de lehet olyan mély is, hogy láthatatlan. Az önmagunkkal való szembenézés elengedhetetlenül fontos egy boldogabb élet megéléséhez. Az asztrológiai elemzés után világosan fogod látni párkapcsolati, munkahelyi, hivatással kapcsolatos problémáid hátterét, egyben megoldást kapsz arra is, hogyan old meg őket!

A tanácsadás fő területei

  • önismereti asztrológia
  • életstratégia felállítása
  • párkapcsolati asztrológia

A cél megtalálni azokat a blokkokat, amelyek akadályoznak az életed bármilyen területén kiteljesedni, és megtalálni azt az állapotot, amiben meg tudod magad valósítani. Az asztrológia elemeinek Rád gyakorolt hatásait megismerve javíthatsz az életeden!

Ajándék

Ráadásként most minden megrendelt asztrológiai konzultáció mellé ingyen megkapod az Újratervezem az életemet című célkitűző és önismereti kiadványt (elektronikus formában) és egy ajándék ásványt holdjegyednek megfelelően.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

Római-part
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: szerda és péntek

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Személyre szóló asztrológiai elemzés előrejelzéssel és ajándékokkal, Havasi Patríciától

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.01.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Személyes konzultáció: Római-part (1-1,5 óra időtartam) • Lehetőség van online (skype, zoom) konzultációra is, illetve írásban kérni az elemzést • Amire szükség lesz: Pontos születési idő és hely (születési óra, perc, város) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére