Személyre szóló asztrológiai elemzés előrejelzéssel és ajándékokkal, Havasi Patríciától, a HarmoNet női magazin asztrológusától

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.020 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 21% 3.100 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

2 Alkupon eladva

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530

Akció Leírása

Találd meg a kulcsot egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 11.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.020 Ft, a fennmaradó 8.880 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Személyre szóló asztrológiai elemzés előrejelzéssel és ajándékokkal, Havasi Patríciától, a HarmoNet női magazin asztrológusától

Ki is vagyok én? Mi a célom, életfeladatom e világban? Hogyan hozhatok ki a legtöbbet képességeimből? Miért vagyok már megint ugyanabban a számomra roppant kellemetlen élethelyzetben?

Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, az asztrológia segíthet!

Havasi Patrícia a HarmoNet női magazin asztrológusaként régóta tudja és tapasztalja, hogy a legtöbb probléma belőlünk ered, ami lehet látható, de lehet olyan mély is, hogy láthatatlan. Az önmagunkkal való szembenézés elengedhetetlenül fontos egy boldogabb élet megéléséhez. Az asztrológiai elemzés után világosan fogod látni párkapcsolati, munkahelyi, hivatással kapcsolatos problémáid hátterét, egyben megoldást kapsz arra is, hogyan old meg őket!

A tanácsadás fő területei

  • önismereti asztrológia
  • életstratégia felállítása
  • párkapcsolati asztrológia

A cél megtalálni azokat a blokkokat, amelyek akadályoznak az életed bármilyen területén kiteljesedni, és megtalálni azt az állapotot, amiben meg tudod magad valósítani. Az asztrológia elemeinek Rád gyakorolt hatásait megismerve javíthatsz az életeden!

Ajándék

Ráadásként most minden megrendelt asztrológiai konzultáció mellé ingyen megkapod az Újratervezem az életemet című célkitűző és önismereti kiadványt (elektronikus formában) és egy ajándék ásványt holdjegyednek megfelelően.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: hétfő, szerda és csütörtök: 8-20 óra között

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Személyre szóló asztrológiai elemzés előrejelzéssel és ajándékokkal, Havasi Patríciától, a HarmoNet női magazin asztrológusától

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Személyes konzultáció: Budapest 2. kerület Frankel Leó 1. (1-1,5 óra időtartam) • Lehetőség van online (skype, zoom) konzultációra is, illetve írásban kérni az elemzést • Amire szükség lesz: Pontos születési idő és hely (születési óra, perc, város) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére