Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Személyre szabott sorselemzés. 3 féle jóslás közül választhatsz: kártyajóslás, horoszkóp, tenyér jóslás. A Soter Klubban most 7.500 Ft helyett 2.600 Ft

Személyre szabott sorselemzés. 3 féle jóslás közül választhatsz: kártyajóslás, horoszkóp, tenyér jóslás a Soter Klubban.
Soter Klub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.600 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.500 Ft 65% 4.900 Ft
Soter Klub
1066 Budapest Dessewffy utca 53
soter1@invitel.hu
06 (70) 384 2544
soterklub.hu/

Akció Leírása

Ki ne szeretné tudni, mit hoz számára a jövő?! Mindenki szeretne tisztában lenni vele, milyen lehetőségek rejlenek benne az adottságai alapján. Légy akár vállalkozó, akár művész, vagy épp családalapítás előtt álló fiatal, itt az idő, hogy megismerd saját sorsod mozgató rugóit!

Nézz bele a jövőbe! Személyre szabott sorselemzés, jóslás most 65% kedvezménnyel!

A Soter Klub, Magyarország legismertebb ezoterikus klubja szinte minden korosztály számára tartogat érdekességeket A hely atmoszférája, szellemisége, vendég központú kialakítása már a belépés pillanatában megnyugvást, regenerálódást ígér a munkától, tanulástól a város kaotikumától elfáradt látogatóknak.

3 féle jóslás közül választhatsz:

Berta Aranka tenyér jóslása. Aranka mindig fel tudja emelni a lelkeket és reményt ad a kilátástalan helyzetekben, ezt érzi a hivatásának. Szeret segíteni és jobbítani a sorsokon, olyan ajtókat nyit amiket talán önmagától nem nyitna ki az ember. Segít hogy visszatérj sorsod beteljesítéséhez, a kijelölt útadhoz.

Kusinszky Bea asztrológiai elemzés: Teljes körű asztrológiai elemzés minden életterület érintésével.

Szabó Mónika kártyajóslás. Mónika gyerekkora óta érdeklődik a tarot kártyában rejlő ezotéria iránt. A Tarot sokat segít, nagyon erőteljes testi , lelki , szellemi gyógyulási folyamatokat indít el szerinte. Vannak állapotok, betegségek, amik a vállalt sorsunkban benne vannak, a Tarot az ilyen helyzetek értelmezésében adja meg az irányt.

Soter Klub bemutatkozó

A Soter Klub, Magyarország legismertebb ezoterikus klubja szinte minden korosztály számára tartogat valamit, amiért érdemes meglátogatni. A hely atmoszférája, szellemisége, vendég központú kialakítása már a belépés pillanatában megnyugvást, regenerálódást ígér a munkától, tanulástól a város kaotikumától elfáradt látogatóinak.

Előadásaink az ezotéria a szellemi gondolkodás számos területéről adnak műveltséget és tudást építő, információt bővítő ismeretanyagot. Iskoláink színvonalára a legfőbb garancia oktatóink saját területükhöz fűződő elhivatottsága.

Könyvesboltunk, ajándéktárgyaink választéka a nem ezoterikus gondolkodású vásárlóinkat is kielégíti. A galérián, távol az utcák morajától található a Tea Ház, amelynek étlapja a különleges teák mellett, kávék, cappuccinók, bio torták, vegetáriánus ételek változatos ízeit kínálja. A hely különlegessége a vízipipa használat, különböző ízes aromákkal.
Soter Klub
1066 Budapest Dessewffy utca 53
soter1@invitel.hu
06 (70) 384 2544
Nyitva tartás: minden nap 10:00 - 22:00 óráig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Személyre szabott sorselemzés hozzáértő, képzett profik segítségével. A Soter klubban, Magyarország egyik legismertebb ezoterikus klubjában most három féle jóslás közül választhatsz kedvedre

Fontos

  • Beváltható: 2012.02.28. – 2012.03.11.
  • Bejelentkezés szükséges

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére