Szakszerű önismereti rajzteszt a Relax- Állj Academy jóvoltából

Relax- Állj! Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.890 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 64% 16.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Relax- Állj! Academy
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815

Akció Leírása

Juss el a tudatalattidhoz és ismerd meg jobban önmagad szakszerű rajzteszt segítségével!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 8.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.890 Ft, a fennmaradó 6.100 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Szakszerű önismereti rajzteszt a Relax- Állj Academy jóvoltából

Nem is gondolnánk, hogy egyetlen rajzunkban ott rejtőzik egész életünk - minden motívum, vonal és árnyék rólunk árulkodik.  A rajztesztnek óriási kifejező ereje van, minden vonással közelebb visz saját lelkünkhöz, önmagunk igazi megismeréséhez.

A rajz az egyik legősibb kommunikációs eszköz, amellyel az ember kifejezte érzéseit. Az egyedfejlődés során is korán megjelenik: már kisgyerekként rajzolunk útjára engedve fantáziánkat. Aztán felnövünk és tapasztalunk, s mindazt, amit mélyen magunkban hordozunk, ösztönösen csalogatja elő a rajz.

Tudatalattink féltve őrzött emlékei, örömünk, fájdalmunk, sőt egész jellemünk érvényre jut a rajunkon.

A rajzunk őszinte. Talán éppen ez benne a legfélelmetesebb, hiszen senkit sem csaphatunk be, sem másokat, sem önmagunkat.  Nem véletlen, hogy a pszichológia figyelme egyre erőteljesebben irányul a rajzoltatás fontossága felé.

Jelentőségét az is igazolja, hogy ma már egyre több területen alkalmaznak különféle rajzteszteket - a házassági tanácsadástól, a munkaköri alkalmassági vizsgálaton és pályaválasztási tanácsadáson át egészen a bűnügyi felderítésig.

Relax- Állj! Academy

A Relax – Állj! Academy-nél tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Szakszerű önismereti rajzteszt a Relax- Állj Academy jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2021.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
21 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére