Szakértő ingatlan fotózás tanácsadással a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

4.570 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 64% 32.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Eladnád vagy kiadnád ingatlanodat? Profi fotókkal könnyebb lesz!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 18.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.570 Ft, a fennmaradó 13.430 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Vírusveszély-mentes szakértő ingatlan fotózás tanácsadással a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól
  • Legfeljebb 50 nm-ig (felár ellenében nagyobb területen is), a szükséges számú beltéri fotóval, valamint néhány külső képpel.

Fontos

  • Időpont foglalást csak érvényes kuponkóddal / a részvételi díj rendezésével fogadnakk el, e-mailben.

Manapság egyre divatosabb tudatos vásárlónak lenni. Legyünk hát tudatos eladók is! Főleg saját ingatlanunk esetében!

A legtöbb vásárolni/bérelni szándékozó az interneten nézelődik, mielőtt személyesen megtekint egy ingatlant. Egy vonzó fotókat tartalmazó ajánlat biztosan felkelti érdeklődését, így azonnal megnyerhetjük leendő vevőnk tetszését, ha rögtön el tudja képzelni magát új otthonában, és meglátja a benne rejlő lehetőségeket. Ennek kulcsa a tér, a tisztaság, a fény és az, hogy a vevő szemszögéből mutassuk meg ingatlanunkat.

Fényképezni persze bárki tud. De vajon a legjobb arcát fogja-e mutatni otthonunk a fotókon? Az első benyomás a legfontosabb!

A Te hirdetési fotóid a megfelelő érzést keltik a potenciális vevőkben? Ha a válasz nem, szakértő ingatlan fotózáshoz válaszd a Blende Fotó Műhelyt, amely segítünk Neked, hogy ingatlanod a legszebb arcát mutassa a képeken, és el is készítik a felkészített ingatlant bemutató profi fotókat.

A szolgáltatás díjazása nem idő-alapú. Nincs korlátozott számú fotó, annyi képet készítenek, amennyit az ingatlan adottságai szükségessé tesznek. Közülük a végleges felhasználásra az általad kiválasztottakon a szükséges képszerkesztést, módosításokat is elvégzik.

És miért jó ez Neked? Mert minimális anyagi ráfordítással több érdeklődőre számíthatsz. És bár mindig akadnak vetélytársak, egy jól elrendezett és fényképezett lakás, iroda vagy ház biztosan kitűnik a tömegből.

Az ajánlati ár legfeljebb 50 négyzetméteres ingatlanara vonatkozik. Minden további max. 10 nm fotózása 3.500 Ft felárért lehetséges. A kiszállási Budapest belterületén díjtalan. Egyéb esetekben 200 Ft / km (oda-vissza útra értendő). Nagyobb távolság esetén egyedileg egyeztethetsz a szolgáltatóval. Épületek külső fotózása egyedi megállapodás alapján.

Fontos

  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
  • Időpont-foglalást csak érvényes kuponkóddal fogadnak el, e-mailben.
  • A kupon tartalma: Ingatlanfotózás max. 50 nm-ig (opcionálisan nagyobb területen), a szükséges számú beltéri fotóval, valamint néhány külső képpel.
  • A kupon ajándékba is adható. Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.
  • Lemondás - telefonon: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintikk. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (előzetes értesítés esetén).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: 50 nm-nél nagyobb területű ingatlan. / Nyomat vagy készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont-foglalás.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Legyen szép napod!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szakértő ingatlan fotózás tanácsadással a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére