Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Szabadulj meg örökre a szőrtelenítési procedúráktól! IPL szőrtelenítési utalvány 6 alkalomra 90% kedvezménnyel, mindössze 5.000 Ft-ért!

6 alkalmas IPL szőrtelenítési utalvány a Nimfa Szigeten
Nimfa Sziget Budaörs
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.000 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 90% 45.000 Ft
Nimfa Sziget Budaörs
2040 Budaörs, Szabadság út 45/1
06 (30) 471-1919
www.ipl-nimfabuda.hu/idopontfoglalas

Akció Leírása

Állandóan elvágod magad a borotvával? A gyantától mindened összeragad?

A nők számára a szőr egy örök ellenfél. Mindegy milyen szőrtelenítési módszert választunk, legyen szó gyantázásról vagy borotválásról, rengeteg időnket és pénzünket elveszi, hogy lábunk, hónaljunk, intim részeink makulátlanok maradjanak. Ha osztunk, szorzunk, kalkulálunk, biztosak lehetünk benne, hogy már egy vagyont elköltöttünk a fent említett dolgokra. Miért ne választanánk akkor végleges megoldást, amellyel egy életre megszabadulunk az idegőrlő szőrtelenítési procedúráktól és azok anyagi vonzataitól.

IPL, egy szőrtelenítő kezelés, amely örökké tart!

A tartós szőrtelenítő kezelések során egy úgynevezett IPL (Intense Pulsed Light / Intenzív villanófény) villanófényes szőrtelenítő gépet használnak. Ezen eljárás során a gép által kibocsátott fényimpulzusokat vetítik a bőrre, amelyek behatolnak a bőr felső rétegeibe, ahol a szőr pigmentjei, a melanin segítségével a szőrtüszőbe jutnak. A fény elnyelődése során hő keletkezik a szőrtüszőben, és ennek hatására a szőrtüsző elpusztul. Ezt követően itt már nem képződik új szőr. Az első kezeléseket követően jelentős, akár 15-20% körüli szőrzetcsökkenés érhető el.

Hogyan működik a villanófény?

Az IPL szőrtelenítés lényege, hogy a növekedési fázisban lévő szőrszálakat pusztítja el. Az inaktív fázisban lévő szőrtüszők 6-8 hét múlva kerülnek aktív fázisba. Ekkor lesz hatásos ismételten a  kezelés és ez a magyarázata, hogy a kezeléseket többször meg kell ismételni, Bár az első 2-3 kezelés alkalmával is rengeteg szőrtüsző elpusztul, látványos eredmény csak ezután érhető el. Két  kezelés között 4-8 hétnek kell eltelnie. Ez a periódus néhány kezelés után kitolódhat 8-12 hétre, a szőrnövekedés intenzitásától függően.

Látogass el Budára egy igazi elit szalonba a Nimfa Szigetre, és éld át a lehető legkellemesebb és legtartósabb szőrtelenítő kezelést!

Az alábbi testrészekre érvényes a kupon: teljes intim, hónalj, bikini vonal, nyak hátul, has csík, bajusz, bikini vonal, pajesz, kézfej, mellbimbó környéke. A felsorolt testrészek közül, egy testrész eredményes kezeléséhez akár 8 -10 alkalom szükséges.

A következő testrészek esetén két alkalom kerül levonásra a kuponból egy kezelés során: alkar, nőknek teljes has (mell alatti vonaltól, bikini vonalig), teljes popsi (farpofák).


Nimfa Sziget Budaörs bemutatkozó

Nyitvatartás: H-P 08:00 - 20:00
Nimfa Sziget Budaörs
2040 Budaörs, Szabadság út 45/1
06 (30) 471-1919

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

tartós. fájdalommentes. legmodernebb szőrtelenítési módszer

Fontos

A kupon beváltható: 2012.11.20 - 2013.01.20 • Az alábbi testrészekre érvényes a kupon: teljes intim, hónalj, bikini vonal, nyak hátul, has csík, bajusz, bikini vonal, pajesz, kézfej, mellbimbó környéke • A következő testrészek esetén két alkalom kerül levonásra a kuponból egy kezelés során: alkar, nőknek teljes has (mell alatti vonaltól, bikini vonalig), teljes popsi (farpofák) • Időpont kérés kizárólag a nimfa.budaors@gmail.com email címen lehetséges • Az első kezelésre kitöltött kezelőlappal, illetve beleegyező nyilatkozattal kell megjelenni (ezen dokumentumokat a Vendégek megkapják az első bejelentkezés alkalmával, csakúgy mint a részletes tájékoztatót.) • Késés esetén az adott alkalom elveszik • A kezeléseket a kezelést megelőző nap 24.00-ig lehet lemondani SMS-ben, email-ben vagy telefonon

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére