Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Sportolj, utána strandolj! 4 alkalmas sportpálya bérlet (kosár, kispályás foci, strandröplabda, tenisz) + 2 alkalmas strandbelépő a Marina parti kikötőben 25.000 Ft helyett 4.950 Ft

4 alkalmas sportpálya bérlet + 2 alkalmas strandbelépő
Wiking Yacht Club
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.950 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 80% 20.050 Ft
Wiking Yacht Club
1138 Budapest, Turóc utca (Marina Part, kikötő)
06 (20) 466-7910
wiking.hu/

Akció Leírása

Sportolj, utána strandolj! 4 alkalmas sportpálya bérlet (kosár, kispályás foci, strandröplabda, tenisz) + 2 alkalmas strandbelépő a Marina parti kikötőben!

Van aki napozni akar egész nap, van aki örül hogy itt a nyár de inkább valami sportolással ütné el a megérdemelt szabadidőt. Nem mindig könnyű összeegyeztetni az igényeket, mivel a pesti strandokon ritka a sportpálya, a sportpályákon annál ritkább a strandolási lehetőség, ha csak a zuhanyzó nem elég valakinek.

Mi most szereztünk egy remek ajánlatot! Gyertek le a Marina Parton lévő sportpályára és a meccs után vagy közben csobbanjatok az egyedülálló Uszálystrandon!

A sportpályára bármennyi személy felmehet 4 alkalommal, a strandbelépő vagy 1 személy 2-szeri belépését, vagy 2 személy egyszeri alkalmára jogosít Titeket.

Van itt kosárpálya, azoknak akik az NBA nyári szünetében minden egyes dobással próbálják közelebb csalogatni a szezon kezdetét és van focipálya is azoknak akik a labda szóra nem értik hogy jut valakinek eszébe a kezét használni egy sportban.

Van teniszpálya azoknak akik nem szeretik ha sok ember álldogál feleslegesen a pályán és van strandröplabda azoknak akik igazán strandolni jönnek!

Persze nem akarunk általánosítani, azt a pályát használjátok, amelyiket csak szeretnétek reggel 9 órától egészen este 6 óráig. A játék után pedig jöhet a megérdemelt fürdőzés!

Nem is akármilyen ez a strand! Az uszálystrand egy külön világ, egy strand a Dunán, ahol nyugodtan lubickolhatsz a forró nyári napsütésben!

Mindezt most 80% kedvezménnyel!

A környezet, az elmúlt pár évben teljesen megújult észak-pesti Duna part. Gombamód nőttek itt ki az újépítésű házak és a jacht kikötők. Ez ma Pest egyik legfelkapottabb és legvonzóbb negyede: a Marina Part.

Látogass ki a Marina Partra sportolj és csobbanj egy jót az Uszálystrandon!

Wiking Yacht Club
1138 Budapest, Turóc utca (Marina Part, kikötő)
06 (20) 466-7910

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 alkalmas sportpálya bérlet (kosár, kispályás foci, strandröplabda, tenisz) + 2 alkalmas strandbelépő a Marina parti kikötőben, az Uszálystrandra

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.07.25. – 2012.09.25.
  • Bejelentkezés szükséges
  • Bármennyi kupont vehetsz
  • Kérjük a játékhoz szükséges labdát vigyetek magatokkal.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére