SneakerStudio: találkozz a vonzó világmárkákkal, változatos kedvezmények keretében! Akár 20-40-70 %!

Sneakerstudio
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -70%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Sneakerstudio
06-20-245-79-42
sneakerstudio.hu/

Ajánlat leírása

A SneakerStudio egy világmárkákat képviselő üzlet, amely Krakkó történelmi városnegyedében található - a Kazimierzben.
Régi épület, vonzó beltér és gondosan összeállított választék. Ez teszi a hely stílusát egyedivé.

 2016-os év végén üzletünket kibővítettük a "fal túloldalán" lévő helyiséggel, ahol azóta a Sneaker Studio Woman működik.

Ez a hely kizárólag a szebbik nem részére lett létrehozva. Nem feledkeztünk meg a gyermekeitekről sem, ezért számukra is létrehoztuk a béke és a nyugalom szigetét - SneakerStudio Kids.


Üzletünk kizárólag megbízható márkákkal dolgozik együtt, ami által garantáljuk a készletünk rendszeres megújulását és kiegészítését a legújabb, egyben limitált kiadású "must-have" termékekkel. Készletünkön több világmárka nagy odafigyeléssel kiválasztott termékét tartjuk, amelyek kinézetileg, használatilag és eredetiségileg megfelelnek a legmodernebb elvárásoknak. Nem jellemző ránk, hogy egy helyben üljünk, ezért folyamatosan fejlődünk és nyitottak vagyunk az újdonságokra. Fontos számunkra, hogy az általunk képviselt termékek mindig az aktuális trendet kövessék.


Kreatív és nyitott ügyfeleinknek köszönhetően üzletünk mindig élettel és pozitív energiával teli. Ehhez nagyban hozzájárulnak azok az emberek is, akiknek a munkájuk a szenvedélyük is egyben. Ügyfeleink kiszolgálásán kívül különböző rendezvényeket is szoktunk szervezni, amelyekre rendszerint meg szoktuk hívni a zene-, divat-, és sportvilág kiemelkedő alakjait is, továbbá részt szoktunk venni különböző, híres cipőbemutatókon és vásárokon, illetve szívesen támogatjuk a kulturális eseményeket.

Sneakerstudio bemutatkozó

A SneakerStudio kizárólag elismert és megbízható márkákkal dolgozik együtt, aminek köszönhetően biztosítani tudja a választék folyamatos frissítését és a limitált kiadású termékekhez való hozzáférést.


Olyan híres és elismert márkák termékeit forgalmazza, mint az adidas, Nike, Reebok, Asics Tiger, Converse, New Balance, Puma, Jordan, New Balance, Saucony, Timberland, CAT, vagy a Diadora.

Sneakerstudio
06-20-245-79-42
sneakerstudio.hu/

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Női, férfi és gyermek cipők. Papucsok. Sportcipők. Bodyk. Topok. Futócipők. Pulóverek. Szvetterek. Pólók

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner (Sneakerstudio) intézi. A kiszállítás futárszolgálattal 5-8 munkanapon belül megtörténik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére