Sminktanfolyamok 50% kedvezménnyel a Magic Lash Oktató Stúdió jóvoltából – alap és professzionális tanfolyamok, továbbképzések és egynapos workshopok profiktól

Magic Lash Oktató Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 51% 10.100 Ft
Magic Lash Oktató Stúdió
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 46.
www.szempillatanfolyam.hu

Akció Leírása

Kezdd meg kalandozásodat a sminkelés világában vagy fejleszd magad tovább a Magic Lash Oktató Stúdió minőségi tanfolyamain, most fél áron!

Az ár tartalmazza

  • Választható sminktanfolyam 50% kedvezménnyel a Magic Lash Oktató Stúdió jóvoltából

Fontos

  • A 9.990 Ft-os Alkupon megvásárlása minden sminktanfolyam árából 50% kedvezményt biztosít számodra!

Az alábbi tanfolyamokból választhatsz – zárójelben az eredeti ár

Alap sminktanfolyam 50 órában (399.000 Ft) – Az alap sminkes képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sminkes szakma alapjait, illetve minden olyan, szépségiparban dolgozónak, aki tudását szeretné biztos alapokra helyezni.

Professzionális sminktanfolyam 50 órában (419.900 Ft)

Professzionális sminktanfolyam 100 órában (829.900 Ft) – A professzionális képzést azoknak a sminkeseknek ajánljuk, akik már rendelkeznek alaptudással, de szeretnének fejlődni, újabb, aktuális trendeket követő technikákat elsajátítani.

Alaptól a mesterfokig sminkes képzés 80 órában (629.900 Ft) – Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék a sminkelés fortélyait az alapoktól egészen a profi szintig megtanulni egy tanfolyam keretein belül.

Továbbképzés kozmetikusoknak, fodrászoknak 20 órában (199.000 Ft) – A továbbképzést azoknak a szépségiparban dolgozó szakembereknek ajánljuk, akik érdeklődnek a sminkes szakma iránt, és vendégeik számára szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat.

Arc-, száj-, szemöldökformázó tréning 5 órában (39.900 Ft) – Ezt a tréninget azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a professzionális arcformázást (kontúrozást), szemöldök- és ajakformázási technikákat, a legújabb trendek szerint.

Esküvői smink tréning 20 órában (199.900 Ft) – Ezen a tréningen elsajátíthatod a különböző menyasszonyi sminkek elkészítését, legyen az akár visszafogott, természetes hatású, vagy akár egy látványos, erős esküvői smink, kövekkel, műszempillával, gyönyörű arcformázással. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek az örömanya (érett bőr), koszorúslányok alkalmi sminkjeire, valamint a vőlegény sminkjére.

Sminkeld magad workshop 4 órában (24.900 Ft) - Kis létszámú csoportban, kellemes hangulatban sajátíthatod el azon sminkelési technikákat, amelyek számodra a legelőnyösebbek. Nappali és alkalmi sminket tanulsz meg elkészíteni, a Hozzád illő színekkel, termékekkel. Hozd magaddal saját neszesszered, hogy átnézhessétek azokat a termékeket, amelyeket használsz a mindennapokban. A workshop végén személyre szabott terméklistát kapsz, amelyen rajta lesz az összes termék neve és árnyalata, amiket használtatok. Minden szükséges eszközt és professzionális sminkterméket biztosítanak számodra.

Magic Lash Oktató Stúdió

A stúdióban számtalan, szépséggel kapcsolatos tanfolyamra. workshopra nevezhetsz be, amelyeken az oktatók a legnagyobb türelemmel és szakértelemmel várják a tanulni vágyókat, a Belváros szívében, a Nyugati pályaudvartól pár percre. Az iskola közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik, így pontosan tudják, hogyan kell úgy leoktatni az adott képzést, hogy a tudásanyagot 1 nap alatt el lehessen sajátítani!

Legyen szép napod!

1136 Budapest, Hollán Ernő utca 46.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Sminktanfolyamok 50% kedvezménnyel a Magic Lash Oktató Stúdió jóvoltából – alap és professzionális tanfolyamok, továbbképzések és egynapos workshopok profiktól

Fontos

Beváltható: 2019.06.30.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 611 3125 • A vásárlást követő 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére