Síelés Ausztriában, Villach környékén, szállás a Villach központjában lévő Naturel Hotel Dorf Seeleitn vendégeként, buszos utazással

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

52.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34855

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Síeljetek Ausztria kiváló pályáin és hódítsátok meg az alpesi csúcsokat a bájos Villach környékén!

Villach Ausztria egyik legkedveltebb városkája, amely télen és nyáron egyaránt vonzó a turisták számára. Télen természetesen a téli sportok kedvelői látogatják, hiszen a környező hegyekben kiváló minőségű sípályák egész sora található, de nagyszerűen kiépített túraútvonalakkal is várják a közönséget. A téli, havas táj lenyűgöző, a kristálytiszta levegőt harapni lehet, így akkor is javasoljuk ezt a kirándulást, ha nem síelni szeretnétek, csupán elvesznétek az alpesi táj szépségében!

Naturel Hotel Dorf Seeleitn

Fekvése:

Központ (Villach): 9,5 km, Strand: 0 m.

Elhelyezés:

2-3 fős "A" apartman - 18 db (1. emeleti) - kb. 35 m2 alapterületű két légterű apartman

Felszereltség: Nappali 2 ággyal, konyhasarok (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mikró, mosogatógép), étkezősarok, fürdőszoba (zuhanyzó, hajszárító, WC), TV (magyar kereskedelmi adókkal is), telefon (szobák közti használatra), szobai széf. Azonos nagyságú és beosztású apartmanok, ahol „A” hálószobája egyágyas, „B” hálószobája 2 ágyas (emeletes ágy van). A cserépkályha csak dekoráció!

3-4 fős "B" apartman - 20 db (földszinti) - kb. 35 m2 alapterületű két légterű

Felszereltség: Nappali 2 ággyal, konyhasarok (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mikró, mosogatógép), étkezősarok, fürdőszoba (zuhanyzó, hajszárító, WC), TV (magyar kereskedelmi adókkal is), telefon (szobák közti használatra), szobai széf. Azonos nagyságú és beosztású apartmanok, ahol „A” hálószobája egyágyas, „B” hálószobája 2 ágyas (emeletes ágy van). A cserépkályha csak dekoráció!

4-6 fős "C" apartman - 27 db (földszinti vagy 1. emeleti) - kb. 52-62 m2 alapterületű 3 légterű apartman

Felszereltség: Kettő 2 ágyas hálószoba, az egyikben franciaágy, a másikban 2 külön ágy. A nappali két főnek szétnyitható kanapéval, vagy 2 db heverővel, fürdőszoba (zuhanyzó, dupla mosdó, hajszárító), külön WC, konyhasarok (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mikró, mosogatógép), étkezősarok, TV (magyar kereskedelmi adókkal is), telefon (szobák közti használatra), szobai széf. A cserépkályha csak dekoráció!

6-8 fős "D" apartman - 18 db (1. emeleti) - kb. 70-90 m2 alapterületű 4 légterű apartman

Felszereltség: Kettő 2 ágyas hálószoba, az egyikben franciaágy, a másikban 2 külön ágy. A nappali két főnek szétnyitható kanapéval, vagy 2 db heverővel, fürdőszoba (zuhanyzó, dupla mosdó, hajszárító), külön WC, konyhasarok (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mikró, mosogatógép), étkezősarok, TV (magyar kereskedelmi adókkal is), telefon (szobák közti használatra), szobai széf. A „D” apartmanban ezen kí vül az emeleten található még egy galéria 2 külön ággyal és egy mos dó a WC-vel. A cserépkályha csak dekoráció!

Ellátás: Önellátás vagy félpanzió igényelhető a központi étteremben. Önkiszolgáló étkezés (bővített kontinentális reggeli és 3 fogásos menüs vacsora). Ellátás önkiszolgáló módon, menüs rendszerben: reggeli 07:00–09:00-ig, vacsora 17:00–19:00-ig. Italfogyasztás: a’ la carte. Bővebben lásd Ellátás fülön.

Megjegyzés:

A Faaker See partján épült a sí szállás Egg am See-en, 3 km-re az autópályától. Csoportoknak, és családoknak egyaránt ajánljuk. Közel van Gerlitzen (13 km) és Arnoldstein (15 km) síterepeihez, de nem csak az osztrák pályák, hanem Olaszország és Szlovénia is gyorsan elérhető innen. A 21 épületben egyenként 4-4 rusztikusan berendezett apartmant kínálunk, melyek jól felszerelt konyhával, (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mosogatógép, mikró) rendelkeznek. A nagy nappali kiválóan alkalmas arra, hogy ott a családok vagy a csoportok közösen töltsék az estéket a síelés után. Az önkiszolgáló étkezés az 1. emeleti étteremben történik;az alsó étterem este bárként, közösségi helységként üzemel, zenével, csocsóval.

Szolgáltatások:

Recepció, bár, WiFi (a letöltési sebességért garanciát nem vállalunk), tv - magyar adásokkal, finn szauna (térítés ellenében), minden ház lépcsőházában saját sítároló, csomagszoba turnusváltáskor, szobai széf, parkoló a hotel előtt korlátozott számban, vagy a szemközti nyilvános parkolóban lehetséges.

Felhasználható

  • 2019. december 21-től 2020. március 14-ig, ajánlatkérés alapján!

Fontos információk

  • Háziállat nem vihető!
  • A házakban és az erkélyen tilos a dohányzás!
  • A Dorfhotel területére járművel behajtani tilos! Csak a recepciónál ingyen rendelkezésre álló húzós kézikocsival lehet a csomagokat bevinni.
  • Ágyneműhuzatot és törülközőt vinni kell [1 db lepedő, 1 db párnahuzat (60 cm × 80 cm) és 1 db paplanhuzat (120 cm × 200 cm)] de kölcsönözhető is!
  • Apartmanonként 100 € kaució fizetendő villanyszámla előlegként és esetleges károkozásra.
  • A végtakarítási díj ellenére a szemét levitele és a mosogatás kötelező! Ennek hiányában a kaucióból 10 Eurót visszatartanak.
  • Csak egyszer, turnusváltáskor adnak WC-papírt, ezután a hét további napjaira erről önmaguknak kell gondoskodniuk.
  • Mosogatószer, szivacs és konyharuha nincs!
  • Síoktatásról, síbérlésről érdeklődjön az irodában!
  • Szállás elhagyása: 10:00h-ig. Szállás elfoglalása: 15:00-20:00h-ig.
  • Villanyfogyasztás külön fizetendő.
  • Szaunahasználat: saját vagy bérelt lepedő, törülköző kötelező a használathoz. Előzetes bejelentkezés szükséges a recepción. Egyszerre max. 10 személy veheti igénybe. Nyitva 16-22 óráig.
  • Síbusz: a síbusz a Gerlitzen Kanzelbahnhoz, Annenheimbe közlekedik.
  • A síbuszok Gerlitzen Kanzelbahnhoz, Annenheimbe mennek reggel odafelé 07:30–9:00-ig, délután visszafelé 15:00–16:30-ig folyamatosan indulnak, ahogyan megteltek. Amennyiben 50 főnél kevesebb a síbuszos létszám, naponta egy buszt indítunk reggel 8:00-kor, amely 16:30-kor szállítja vissza a síelőket.
  • A síbusz szolgáltatást itthoni befizetés esetén 1.200 Ft/fő/nap, a helyszínen történő befizetés esetén pedig 5€/fő/nap áron igényelhetik, a csak a helyszínen kérhető sítaxi (max. 8 főig) ára pedig 40 €/út.

Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

  • 5 éjszaka szállás a Naturel Hotel Dorf Seeleitn vendégeként, választott szobatípusban
  • Önellátás vagy félpanzió
  • Autóbuszos utazás

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére