Shiatsu hátkezelés és reflexzónás talpmasszázs 60 percben a Mandrassage jóvoltából

Mandrassage
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 50% 6.000 Ft
Mandrassage
1083 Budapest Práter utca 67.
info@mandrassage.hu
06 20 355 8249
mandrassage.business.site/

Akció Leírása

Nevezz be egy Zen típusú Shiatsu hátmasszázsra és reflexzónás talpmasszázsra Budapesten!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 6.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 4.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Shiatsu hátkezelés és reflexzónás talpmasszázs 60 percben a Mandrassage jóvoltából

A Shiatsu kezelés ruhában, egy földön elhelyezett matracon történik, és a hátat-vállat érinti, körülbelül 25 percben

A Shiatsu masszázs alkalmas különféle betegségek visszaszorítására, energiánk növelésére, vitalitásunk megőrzésére, visszanyerésére! Alapvetően aktiválja testünk öngyógyító erejét, hiszen nem másról van szó, mint az említett ujjnyomáson, valamint lazításon/nyújtáson alapuló meridián-masszázsról, amely feltehetőleg kínai gyökerű, és biztosan tudhatóan japán eredetű. Segíti a test energiapályáin az energiák harmonizálását, az elakadások feloldását.

Mindezek miatt is alkalmas a stressz oldására, képes megszüntetni a nyugtalanságot, depresszió és alvászavar esetén is ajánlott. Segít az izomfeszültség leküzdésében, de az inak és ízületek rugalmasságát és mozgását is növeli. Hatása van a vérkerinésre (ezáltal a vérnyomásra is jótékonyan hat), de a nyirokkeringésre is. Jótékonyan befolyásolja az anyagcserét, az emésztést. Az immunrendszer működésére is pozitív hatása van.

A hátkezelés után hanyatt fekve ugyanott történik a láb kezelése, melyre zoknitól megszabadulva, krém segítségével kerül sor, mintegy 40 percben.

Mivel a talpunkon több tízezer idegvégződés helyezkedik el, ezért szakszerű tudással innen az egész testünk irányítható. A talpon úgynevezett szervzónák/reflexzónák találhatóak. Ha ezeket a zónákat megfelelő pontnyomással, tudatos ujjnyomással ingereljük, az idegpályákon keresztül a vegetatív idegrendszer korrekciót hajt végre szerveinkben, növelni tudja a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését, ezáltal serkenti a szervezet öngyógyító erejét. A reflexpontok nyomásával javítható a zónának megfelelő szerv, testtájék egészséges energiaellátása. Ha a helytelen táplálkozás, életmód miatt felszaporodnak a salakanyagok a testben, és nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak, és a reflexzónában lerakódások képződnek. A szervezetben energiablokádok alakulnak ki, romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.

Az érintett zónákban különböző nagyságú kristályos göböket tapinthatunk ki, amelyek érzékenyek, sőt fájdalmasak is lehetnek. A cél a lerakódások elmasszírozása. A szervezet így megszabadulhat a salakanyagoktól, méreganyagoktól. Megfelelő hozzáértéssel állapotfelmérésre is használható. Alkalmazható továbbá orvosi kezelések kiegészítéseként, rehabilitáció esetén, illetve prevencióban, tehát betegségek megelőzésében.

A talpreflexológia nincs korhoz kötve, napszaktól függetlenül bármikor alkalmazható. Hogyha épp nincs szervi panaszod, csak fáradtnak, kedvetlennek érzed magad, akkor is jó a talpreflexológia, ugyanis egy-egy ilyen masszázs után az egész test feltöltődik energiával, valóságos bizsergés fog el. Segítséget nyújt az életerő megőrzéséhez, betegségek leküzdéséhez, mozgósíthatjuk gyógyító erőinket, feloldhatjuk a bennünk lévő feszültséget, csillapíthatjuk a fájdalmakat.

Ellenjavallatok: bőrfelszíni sérülés; láb-, körömgomba; trombózis; fertőző betegségek, lázas állapot; visszérgyulladás; daganatos betegségek.

Legyen szép napod!

1083 Budapest Práter utca 67.
info@mandrassage.hu
06 20 355 8249

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Shiatsu hátkezelés és reflexzónás talpmasszázs 60 percben a Mandrassage jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 355 8249 • A lefoglalt időponton való meg nem jelenés és a kevesebb, mint 24 órán belül lemondott időpont esetén a kupon felhasználtnak minősül! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére