Selfness életforma Harkányban, az Ametiszt Hotelben: 10 megújító éjszaka reggelivel, 7 napos fürdőbelépővel, villányi kirándulással

Ajánlat kód: 36261
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

110.350 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36261

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Magadért, a test és lélek egyensúlyáért az Ametiszt Hotelben!

Opciók

  • 2020.01.01 - 2020.06.30.: , 110.350 Ft
  • 2020.07.01 - 2020.08.31.: , 122.350 Ft
  • 2020.09.01 - 2020.12.28. : , 110.350 Ft

Az ár tartalmazza 1 főre

  • Szállás
  • Svédasztalos reggeli
  • 7 napra szóló egész napos gyógyfürdő belépő wellness részleg használattal (szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő)
  • Üdvözlőital a teljes italválasztékból
  • Parkolás
  • Wifi

Az ár nem tartalmazza

Idegenforgalmi adó,18 év felett. 500.-Ft/fő/éj

Egyágyas felárak

  • 2020.01.01 - 2020.06.30 és 2020.09.01 - 2020.12.28 között.: 31.950 Ft
  • 2020.07.01 - 2020.08.31: 69.950 Ft

Kiegészítő szolgáltatások:

  • Fürdőköpeny-használat: 2.000 Ft/db
  • Kerékpárbérlés: 2.000 Ft/nap vagy 900 Ft/óra
  • Garázsbérlet: 1.500 Ft/ nap
  • Klimatizált szoba: 2.000 Ft/nap
  • Drávai hajózás: 2.000 Ft
  • Kerti nyugágy használata ingyenes.
  • A vezeték nélküli internet használata ingyenes.

A selfness egy életforma, melynek célja szebb test és lélek, igényesebb környezet, melyben élünk. Kiegyensúlyozottság, elégedettség, biztonság, boldogság megélése. A selfness követői a test és a lélek tökéletes összhangjára és egy egészséges énkép kialakítására törekszenek. Ehhez Harkány és az Ametiszt Hotel ideális helyszínt teremt. Töltsön el Harkányban 10 selfness éjszakát és garantáltan feltöltődik!

Harkány gyógyvize, iparmentes tiszta levegője, nyugodt természetközpontú környezete, az itt lakók kedvessége segít a selfness élmény kialakításában, megélésében.
Az Ametiszt Hotel Harkány központjában, üde zöld kertjében kihelyezett nyugágyakon napozhatsz, olvasgathatsz. A zöld pázsit, a növények színes látványa, a nap lélekig hatoló meleg sugarai garantáltan elfeledtetik a hétköznapok monotonitását. A mindennapi problémák egyszerre távolivá válnak, a stressz megszűnik, a lélek megnyugszik és szabaddá válik.

A harkányi gyógyfürdő az ország egyik legrégebbi gyógyfürdője. Kénes gyógyvize ország- és világszerte ismert jótékony hatásáról. Számos kül- és beltéri gyógy és strandmedencéje közül mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő hőfokú és hatású medencét. Csomagunkban szereplő 7 napra szóló egész napos gyógyfürdő bérlettel a Harkányi Gyógyfürdő összes medencéjét használhatja és kedvére relaxálhat a meleg vízben vagy lubickolhat, úszhat a strandmedencékben. A nemrég épült wellness részleg a gyógyfürdő épület tetején található. Szaunája, pezsgőfürdője és gőzkabinja segít ellazulni és sokban hozzájárul a feltöltődéséhez. A tetőtéri panorámaablakokból gyönyörű kilátás tárul elénk: a fürdő 13 hektáros ősparkjára. A fürdő tökéletes selfness élményt nyújt.

Programlehetőségek:

Az itt eltöltött napok aktív pihenés lehetőségében is bővelkednek. Pécs – a 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa címet viselő város – 25 km-re található Harkánytól a Mecsekben. Igazi nyüzsgő, pezsgő kulturális életű nagyváros, az első magyar egyetem megalapításának helyszíne. Számos tárgyi és írott emléke híven tanúskodik a magyar történelemben betöltött jelentős szerepéről. Hangulatos utcái, virágos terei és török korabeli emlékei egyedi jelleget kölcsönöznek a városnak, ahol mindig lengedezik a kellemes mediterrán szellő. Érdemes megemlíteni színház előadásait és koncert kínálatot is. A Harkány 5 km-re található Siklóstól melynek egyik nevezetessége a vár, és a ma is rendeltetésének megfelelően működő Malkocs-bej dzsámi. Máriagyűd, a jeles búcsújáró hely Siklós vonzáskörzetébe tartozik. Itt áll a mesés környezetben található kegytemplom, ami basilica minor rangra emelkedett. A hit és a lelki megnyugvás helyszíne. A gyűdi hegyoldalból kiemelkedő kéttornyú templom környezete, a mögötte magasló erdő, a hársfák virágának mézédes illata elvarázsolnak minden odalátogatót. Máriagyűd igazi selfness élményt jelent az arra fogékonyakra!

A borok kedvelőinek környékünk tartogat meglepetéseket. A bor táplálék testnek és léleknek, a kikapcsolódás és feltöltődés eszköze. Üdítő érzés egy hűvös őszi napon alkonyatkor a szoba teraszán vagy a kertben üldögélve egy pohár hideg rosé elkortyolgatása.

Kellemes utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Selfness életforma Harkányban: 10 megújító éjszaka az Ametiszt Hotelben!

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére