Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Salsa oktatás és finom koktélok az Oktogonnál! 4 alkalmas bérlet a Salsamánia Tánciskola kezdő Salsa tanfolyamára + ajándék koktél 8.400 Ft helyett 3.900 Ft

4 alkalmas bérlet a Salsamánia Tánciskola kezdő Salsa tanfolyamára + ajándék koktél
Salsamánia Tánciskola
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.400 Ft 54% 4.500 Ft
Salsamánia Tánciskola
1066 Budapest, Jókai u. 4.
06 (70) 941-4769
www.salsamania.hu/

Akció Leírása

Latin ritmusok, finom koktélok! Tanuld meg velünk a táncot! 4 alkalmas bérlet a Salsamánia Tánciskola kezdő Salsa tanfolyamára + ajándék koktél!

Nyáron sorra nyílnak az emberekkel teli nyüzsgő salsa szórakozóhelyek, melyek kihagyhatatlan alkalmat nyújtanak a felemelő kikapcsolódásra, áttáncolt éjszakákra és az új ismerkedésre egyaránt! El sem tudod képzelni, milyen hangulata van egy ilyen partinak, igaz?! Ebbe nézz bele!

Itt az alkalom, hogy részese legyél egy ilyen társaságnak, ilyen partiknak – mert bizony ezek mind így dübörögnek! Lehet hogy már kipróbáltad korábban, de akkor még nem jött be valamiért, vagy azt gondolnád, hogy ez képtelenség megtanulni!

Ajánlatunk keretében most részt vehetsz egy autentikus, egyedi és hiteles Salsa tánctanfolyamon! Ráadásul egy koktél is ihatsz a számlánkra!

Két olyan tanár bemutatásában, akik még a botlábút is megtanítják salsázni. A több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Franklin Camilo párjával, Megyesi Gabival együtt perdül a parkettre és kelti életre a benned lakozó Shakirát. Franklin Camilo dominikai tánctanár garantáltan átadja a latin feelinget, a vezetés-követés technikáját, lábtechnikát és a bulikban jól használható partner koreográfiákat.

Barrio Latino Cafe, ahol minden a latin kultúráról szól: a dekoráció, a hangszerek, a fotók, a festmények, tele tárgyakkal a karib térségből. Profi kubai mixer.

Lányok, csak bátran! Ide pár nélkül is jöhettek! A táncórán partnercserékkel tanítanak, hogy legyen lehetőség a tanárokkal is táncolni, akik így közvetlenül tudnak segíteni mindenkinek! Így ismerkedni is könnyebben lehet!

Salsamánia Tánciskola
1066 Budapest, Jókai u. 4.
06 (70) 941-4769

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Négy alkalmas Salsa tánctanfolyam bérlet és egy ajándék koktél a Barrio Latino Cafe-ban, közel a Nyugatihoz. Az órák szerdán 19-20:30-ig és vasárnap 19:30-21-ig tartanak. A tanárok Franklin Camilo és Megyesi Gabi

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.05.10.-ig
  • Bejelentkezés szükséges

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére