Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Saját képekből készített hűtőmágnes darabonként csak 225 Ft-ért? IGEN!

8 db egyedi fényképes vagy szöveges hűtőmágnes
Crevocorp.hu
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.800 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.000 Ft 55% 2.200 Ft
Crevocorp.hu
6728 Szeged, Csongrádi sugárút 35.
06 (1) 696-0791
www.crevocorp.hu/pohar/

Akció Leírása

Válassz különleges egyedi ajándékot karácsonyra azoknak, akiket igazán szeretsz!

Ha közelednek az ünnepek mindig nagy fejtörést okoz, hogy mivel lepd meg azokat, akik szívednek legkedvesebbek? Nem szeretnél vagyonokat költeni üres, személytelen ajándékokra? Minden családban és baráti társaságban megvannak azok a közös kalandok, emlékek, amiket felidézve annyi szép emlék juthat eszünkbe. Aranyköpések, amik ha elhangzanak mindig nevetnünk kell, emlékezetes nyaralások, amik közelebb hoztak minket egymáshoz. Egy hosszú, fárasztó nap után, ha hazamegyünk jó ha felidéződnek ezek a különleges pillanatok.

Egyedi fényképes vagy szöveges hűtőmágnes!

Egy ötletes, színes hűtőmágnes olyan ajándék, amellyel garantáltan mosolyt csalhatsz szeretteid arcára, hiszen ha reggel és este, ha kinyitja a hűtőszekrényt mindig eszébe jutnak majd neki is a legszebb pillanataitok.

Üzleti partnereknek is kiváló ajándék!

Mivel maradandó termékről van szó, kis befektetéssel hosszú távon fogja pozitív hatását kifejteni, hiszen az üzletfeleid minden egyes hűtőajtó-nyitással a Te üzeneteddel találkozik- akár éveken keresztül is! Ez a klasszikus reklámeszköz nevétől eltérően nemcsak hűtőn, hanem számos más felületen alkalmazható, hisz a mágnes bármilyen fémfelszínen megtapad. Ennek köszönhetően a felhasználási lehetőségek szinte határtalanok: használható az irodában, a műhelyben és nem utolsó sorban otthon, hogy mindig ügyfeleid szeme előtt lehess!

Méretük 10x14 cm!

Crevocorp.hu
6728 Szeged, Csongrádi sugárút 35.
06 (1) 696-0791

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 db hűtőmágnes. különleges, egyedi ajándék. személyre szóló meglepetés. kreatív, ötletes

Fontos

A kupon beváltható: 2012.11.26 - 2012.12.19 • Rendelésedet a www.crevocorp.hu/hutomagnes oldalon keresztül adhatod le a kuponkódod megadásával • Szállítás: GLS futárszolgálattal (1.200 Ft), Pick-Pack ponton történő átvétellel (830 Ft), személyesen Szegeden, a Csongrádi sugárút 35. szám alatt. Vagy Budapesten a 15. kerületben telefonos egyeztetés után • A futárszolgálat kb. 10 munkanapon belül tudja vállalni a szállítást • Karácsonyi kiszállítás esetén csak a december 11-ig beérkező rendeléseket tudja a futárszolgálat vállalni. December 11. után érkező rendelések teljesítése átcsúszhat januárra

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére