Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Ritka és különleges! Tökéletes ajándék szeretteidnek! Terfézia szarvasgombás csokoládé bonbon 1 dobozzal 9.800 Ft helyett 5.790 Ft-ért.

Terfézia szarvasgombás csokoládé bonbon
Terfézia
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.790 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.800 Ft 41% 4.010 Ft
Terfézia
2146 Mogyoród Szent Jakab Park 13.
s.laszlo@terfezia.com
06 (20) 960 3262
www.terfezia.com/

Akció Leírása

Édes és különleges. Két kulcsszó a találó meglepetések szótárában, amitől biztos a siker! Egy igazán különleges ajándék. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már az alapanyaga is ritka értékes és nehezen fellelhető! Nem a recept titkos, bár az is díjat érdemel! Amiből készül, az nem más, mint a világ legkülönösebb gombája: a terfézia.

A terfézia magában hordozza a szarvasgombafélék átható illatát, de tízszer édesebb a cukornál!

Gasztronómiai értelemben a terfézia különlegességét az adja, hogy édes, ami egyedülálló a szarvasgombák körében. Miközben magában hordozza a szarvasgombafélék erős illat- és aromaanyagát, a terfézia akár tízszer édesebb lehet a cukornál. Sokáig a gasztronómiában is jobbára csak desszertek ízesítésére használták, ám napjainkban egyre többen kísérleteznek vele levesekben, főételekben.

Édessége és különlegesen erős íze miatt a terfézia speciális bánásmódot igényel. A Terfézia Kft. a legkiválóbb minőségű, hagyományos magyar alapanyagokból készülő prémium és szuperprémium termékek széles választékával kedveskedik, hogy különleges meglepetést tehess a fa alá. A tudatos kiválasztás, tervezés és a konyhaművészeti hightech kivitelezés biztosítja, hogy az édességek a modern idők legmagasabb gasztronómiai igényeit elégítsék ki!

Édesség a legkiválóbb alapanyagokból! Őstermelőktől és a természet vadon termő kincseiből.

A magyar termés – ami gyakorlatilag egybeesik a világ termésével – évente legfeljebb 500 kg, de rosszabb években ennek a fele is csak szűken van meg. A terfézia kizárólag nagy, összefüggő homoki akácosban terem, ebből pedig a legnagyobbak az alföldön találhatók. Augusztustól októberig lelhető fel és nagyon érzékeny az időjárásra. Maga a növény fiatalon sajtkeménységű, fehéres, okkeres színű, idősebb korban puha, rózsásbarna.

Terfézia
2146 Mogyoród Szent Jakab Park 13.
s.laszlo@terfezia.com
06 (20) 960 3262
Nyitva tartás: H-P: 15.00 - 17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szétcsúsztatható, kínáló asztalkává alakítható dobozban 5 db kézzel mártott, terfézia szarvasgombás trüffellel töltött magyar kézműves bonbon. Cégeknek karácsonyi ügyfél-, illetve dolgozói ajándék. Magyar különlegesség külföldieknek. Felsővezetők asztalára reprezentatív „executive kínáló” bonbon. Rendezvények, állófogadások, búcsúajándéka. Vendégségbe, partira házigazdának ajándék

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.14. – 2013.01.18 • Személyes átvétel Budapesten • Országos házhoz szállítás, költsége: 365 Ft • Egy fő bármennyi kupont vásárolhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére