Rhütten defektjavító 300 ml

Rhütten defektjavító 300 ml
Termék Bolt
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.790 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 11% 210 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Termék Bolt
bolt@termekbolt.hu
+36 1 490-0010

Akció Leírása

Felfúj és javít mindenféle gumiabroncsot, belsővel vagy anélkül. Összetétele lehetővé teszi minden apró lyuk végleges javítását.

Használati utasítás: ha lehetséges, távolítsa el a szúrást okozó tárgyat, és forgassa a kereket úgy, hogy a szelep a gumiabroncs legfelső pontján legyen. Rázza fel a tartályt; ha nagyon hideg, melegítse fel a jármű fűtésrendszeréből származó meleg levegővel, vagy kézzel; rögzítse a csatlakozót a szelephez; szakítsa le a zárat, és miközben egyenesen tartja a tartályt, nyomja le a permetező fúvókát, amíg a gumiabroncs teljesen fel nem fújódik vagy a készítmény el nem fogy.

Válasszuk le a tartályt, és azonnal vezessünk a járművel 15-20 km-t, még akkor is, ha a gumiabroncs még mindig leeresztettnek tűnik, ügyelve az óvatos, maximum 100 km/órás sebességre, hogy a készítmény stabilizálódjon. A lehető leghamarabb ellenőrizze a gumiabroncs nyomását. Javasoljuk, hogy a gumiabroncsba bevitt hajtógázt néhány napon belül levegővel cserélje le, és minden folyékony maradékot távolítson el.

 

Felhívjuk figyelmét: ha a tartály nagyon hideg, akkor a termék adagolása és hatékonysága korlátozott. A gumiabroncs felmelegedése a jármű használata során elősegíti a Quicö hatását, hozzájárulva a gumiabroncs nyomásának emeléséhez. Ne tegye ki a tartályt közvetlen napfénynek, és ne hagyja a kesztyűtartóban. Tárolja zárt tárolóban vagy ruhába csomagolva, hogy megakadályozza a termék véletlenszerű kijutását vagy permetezését.

bolt@termekbolt.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Rhütten defektjavító 300 ml

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

Akár 30 napos elállás indoklás nélkül.

Fizetési módok: bankkártya, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére