Regeneráló kozmetikai kezelés Ilcsi termékekkel az Ayurveda Szépség és Egészség Központban

Ayurveda Szépség és Egészség Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.100 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.300 Ft 55% 6.800 Ft
Ayurveda Szépség és Egészség Központ
1136 Budapest Hollán Ernő utca 38/B
info@ayurveda-kozpont.hu
06 30 521 0265
www.ayurveda.co.hu

Akció Leírása

Regeneráld arcbőrödet természetes Ilcsi kozmetikumokkal!

Az ár tartalmazza

  • Regeneráló kozmetikai kiezelés Ilcsi termékekkel az Ayurveda Szépség és Egészség Központban - Az Alkuponnak fizetendő 1.100 Ft, a fennmaradó 4.400 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A regeneráló kezelés során keringésfokozást végeznek, amely segíti a bőrt felfrissíteni, élénkíti a vér- és nyirokkeringést. Fáradt, sápadt bőrre kifejezetten ajánlott, de mindenkinek, aki szépülni szeretne. A kezelés végén nyugtató masszázst végeznek a bőrtípusnak megfelelő Ilcsi krémmel, így nem csak a felfrissülését, hanem a hidratáltságát, regenerálódását is biztosítják a bőrnek!

Ayurveda Szépség és Egészség Központ

Magyarország első Ayurveda Központjaként a test, a lélek és a szellem harmóniájának fontosságát tartják elsődleges szempontnak. Ehhez nem elég csak a fizikai kondíciónk megőrzése, nagyon fontos, hogy a lelkünk a testünkkel és a külvilággal egyaránt harmóniában legyen. A nyugati országok nagy cégei, illetve az emberek már felismerték annak jelentőségét, hogy az egészség megőrzése, illetve helyreállítása elsődleges feladat. Az egészséges emberek munkájukban, családjukban, a mindennapi életükben hatékonyabban tudnak részt venni.

Az idő nem lehet kifogás számukra, mert egy betegség sokkal több időt és energiát igényel, nem beszélve a fájdalmakról, problémákról. Hazánkban is egyre többen ismerik fel azt, hogy az időben elkezdett kezelések mennyire megváltoztatják mindennapjaikat. A központban is átérzik ennek a jelentőségét. Ezért szolgáltatásaik és kezeléseik körét úgy állították össze és úgy bővítik hónapról hónapra, hogy ennek az egységnek a megteremtését szolgálják, illetve a visszaállítását segítsék elő.

Legyen szép napod!

1136 Budapest Hollán Ernő utca 38/B
info@ayurveda-kozpont.hu
06 30 521 0265

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Regeneráló kozmetikai kezelés Ilcsi termékekkel az Ayurveda Szépség és Egészség Központban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.09.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 521 5265 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére