Quantum rezonanciás teljes körű egészségügyi állapotfelmérés a Medklinik Team jóvoltából, az Árpád híd közelében

Mediklinik_OLD
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.230 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
32.990 Ft 76% 25.000 Ft
Mediklinik_OLD
1134 Budapest, Dózsa György út 150
36-70/353-6192
www.medklinik.webnode.hu

Akció Leírása

Térképezd fel részletesen szervezeted állapotát háromdimenziós Quantum rezonanciás technológiával!

Az ár tartalmazza

  • Quantum rezonanciás teljes körű egészségügyi állapotfelmérés a Medklinik Team jóvoltából - A kupon teljes ára 7.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.230 Ft, a fennmaradó 5.760 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A legújabb fejlesztésű, negyedik generációs Quantum rezonanciás mágnesanalizátor 3D technológiával feltérképezi az egész emberi szervezetet. Így képet kaphatunk testünk jelenlegi állapotáról, hiányosságairól. A fejlettebb országok vezető analizátor programja segítségével megállapíthatjuk a szervezetünk alul-, illetve túlműködéseit, gyulladásos gócpontjait vagy pangó részeit.

A szervezet egyensúlyának helyreállításában nagyon nagy segítséget nyújthat a mérés. A Quantum testelemző készüléket több millió eset tanulmányozását követően több évvel ezelőtt számítástechnikusok és orvosszakértők alakították ki. A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzik. A készülék mérési pontossága eléri a 95%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható

A külső jelekből sok információhoz juthat a szakember, de még a laikus is észreveszi a testén megjelenő elváltozásokat. Az emberen belül zajló folyamatok viszont rejtve maradnak, így nincsenek látható, érezhető jelei egy kialakuló betegségnek. Ebben az időszakban a probléma a felfedezésével akár még visszafordítható lehetne, amivel sokat segíthetünk a megelőzés terén.

A vizsgálat menete nagyon egyszerűen zajlik. A páciens egy ágyra fekszik, ahol felhelyezik rá az elektródákat, és egy plusz anódot adnak a kezébe. A felmérés befejeztével kiértékelik a kapott eredményeket, azokat az állapotfelmérő szakember elmagyarázza, illetve válaszol az esetleges kérdésekre.

A vizsgálat teljesen fájdalom- és kellemetlenségmentes, hozzávetőleg 30-45 percet vesz igénybe kiértékeléssel együtt. Amennyiben nagyobb problémával szembesülünk, a további lehetőségekről, vizsgálatokról, kezelésekről is gondoskodunk.

Jó egészséget kívánunk!

1134 Budapest, Dózsa György út 150
36-70/353-6192
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 10:00-17:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Quantum rezonanciás teljes körű egészségügyi állapotfelmérés a Medklinik Team jóvoltából, az Árpád híd közelében

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.07.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően kapcsolatfelvétel szükséges telefonon: 06 (70) 353 6192 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére