Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Próbáld ki magad a szelek szárnyán! Miért fizetnél a felszerelésért?! 3 óra szörfoktatás 2 fő részére Siófokon 24.000 Ft helyett most csak 9.990 Ft

3 óra szörfoktatás 2 fő részére Siófokon
Szörftábor.hu
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.000 Ft 58% 14.010 Ft
Szörftábor.hu
Balatonszéplak-Felső, Liszt Ferenc Sétány 2-4., Hotel Ezüstpart
06 (30) 950-3135
szorftabor.hu

Akció Leírása

Itt a nyár, de a tavaszi szelekből még jut bőven a Balaton hullámainak! Próbáld ki milyen érzés siklani rajtuk! Ahhoz, hogy ezt megtedd, most nem kell semmilyen felszerelést beszerezned. Látogass el a Gradus siófoki szörftáborába és állj rá a deszkára!

Irány a Balaton!

Ajánlatunk keretében a siófoki Gradus szörftábor 3 órás oktatásán vehetsz részt, ahol az oktatóknak mindegyike nemzetközi WOWS licensszel és többéves oktatói és versenyzői tapasztalattal rendelkezik, tudásukat a Magyar Szörf Szövetség is többszörösen elismerte.

A Gradus Szörftábor megálmodói Vető Marci (Magyar Freestyle Bajnok) és Koszti Gábor (tízszeres Magyar Bajnok) 2005- ben kezdtek el foglalkozni egy tábor megrendezésének gondolatával. Később a két élversenyző mellé további két fiatal Freestyle tehetség, Takácsy Balázs és Gyömrei Ádám szegődött, így az első Szörftábor 2005 -ben nyitotta meg kapuit a sportág már meglévő és leendő szerelmesei előtt.

Az oktatás kisméretű csoportokban történik. Minden diákunk a tudás szintjének megfelelő csoportban tanulhat. Mint minden új dolog, a szörfözés is jár bizonyos kezdeti nehézségekkel, de ezeken sokkal könnyebb csoportosan, vidám hangulatban átesni.

Felszerelést a szörftábor biztosít!

A tanulók a tudásuknak megfelelő felszereléssel szörfözhetnek, erre lehetőséget nyújt a felszerelések széles skálája. Vízre szállás előtt átveszitek majd a szörfösökre vonatkozó vizi-Kresz szabályait. Megismeritek a windsurf részeit, a meteorológia alapjait és az alapvető környezetvédelmi, biztonsági szabályokat.

A gyakorlati részben pedig megtanulhatjátok a windsurf használatát, annak össze és szétszerelését, valamint az alapvető manővereket. Ezzel olyan tudásra tehetnek szert amivel a szörföt ezentúl bárhol élvezhetik, oktatói segítség nélkül is.

Egész nyáron beváltható szörf tanulási lehetőség a Balatonon!

Szörftábor.hu
Balatonszéplak-Felső, Liszt Ferenc Sétány 2-4., Hotel Ezüstpart
06 (30) 950-3135

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Három órás szörfoktatás (windsurf) két személy részére Siófok, Balatonszéplak-felső partján a Gradus szörftáborban. A szervezők, akik elismert és díjazott versenyzők, minden felszerelést biztosítanak a számotokra. Az oktatás kis csoportokban zajlik

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.05.10. – 2012.06.17.
  • A határidő a bejelentkezésre vonatkozik, a lehetőséggel Szeptember végéig tudsz élni
  • Bejelentkezés szükséges

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére