PiroAjándék, avagy kedvenc fotód fára égetve! Lenyűgözően látványos égetett fa óra kör vagy négyzet alakban, 30 vagy 40 cm-es méretben

Piroajándék
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

560 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.990 Ft 45% 3.600 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Több mint 40 Alkupon eladva

Piroajándék
+ 36 30 343 4721

Akció Leírása

Lélegzetelállítóan látványos ajándék, kör vagy négyzet alakú fa falióra kedvenc fotóddal égetve!

Opciók

 • 30 cm átmérőjű kör alakú falióra: Előleg: 560 Ft, 560 Ft
 • 30 cm-es négyzet alakú falióra: Előleg: 620 Ft, 620 Ft
 • 40 cm átmérőjű kör alakú falióra: Előleg: 810 Ft, 810 Ft
 • 40 cm-es négyzet alakú falióra: Előleg: 880 Ft, 880 Ft

Egy szemet gyönyörködtető egyedi fényképes óra a legszebb dekoráció otthonodban, s kiváló ajándék minden alkalomra! Csak válassz egy (vagy több) jó minőségű fotót, küldd el a PiroAjándéknak, a többit pedig bízd rájuk!

Minden lakásba kell egy falióra, lehetőleg központi helyre, amelyről gyorsan leolvashatjuk a pontos időt. Ne érd be egy egyszerű, szürke faliórával, ha készíttethetsz egy égetett faliórát is kedvenc fotódból! Ráégethetik Neked a családodat, párodat, kedvenc kutyádat, macskádat, vagy bármit, amit szívesen néznél nap, mint nap. S hogy nézni fogod, azt garantáljuk, mert az égetett kép valósággal vonzza a tekintetet!

Az órát kérheted 30 cm-es és 40 cm-es méretben, kör vagy négyzet alakban. Javasoljuk a 40 cm-es változatot, hiszen az majdnem kétszer akkora, mint a 30 cm-es, így kétszer olyan látványos is!
Természetesen minden óráról előnézetet kapsz égetés előtt, hiszen fontos látni, hová esik az óra középpontja, illetve a rovátkák vagy az arab számok. Küldhetsz több fotót is, ez esetben több előnézetből választhatod majd ki a számodra legszimpatikusabbat!

Sőt, a 40 cm-es óra esetében arra is van lehetőség, hogy az óra lapját négy egyenlő részre felosztva négy különböző képből készüljön el a tökéletes egyedi fényképes óra!

Az órát csöndes, nem kattogós óraszerkezettel készítik, így akár a hálószobában is elhelyezheted, nem fogja zavarni az álmodat!

Fontos

 • A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!
 • Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!
 • Az óraszerkezet csöndes, nem kattog!

A rendelés menete

 • Miután megvásároltad az Alkupont, küldd el a választott fotóval együtt a rendeles.piroajandek@gmail.com címre! Válassz jó minőségű, tiszta, éles képet a lehető leglátványosabb végeredmény érdekében!
 • Az óra jóváhagyott előnézet alapján készül.
 • Kérheted arab számokkal vagy rovátkákkal, a választást a fotó is befolyásolhatja.

Szállítás, átvétel

 • Az elkészült kép Kispesten ingyenesen átvehető egyeztetés alapján.
 • A szállítási költséget előre el kell utalnod, ehhez emailben kapsz majd adatokat. FoxPost csomagautomatás szállítás díja minden opció esetében 786 Ft.

PiroAjándék

A PiroAjándék fára égetett képeivel örökre megőrizheted legboldogabb emlékeidet. A számodra kedves fotókból csodálatos égetett képek készülnek, a fényképek valósággal újjá születnek és életre kelnek a fán! Tökéletes ajándék szeretteidnek bármilyen alkalomra!

Legyen szép napod!

+ 36 30 343 4721

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

PiroAjándék, avagy kedvenc fotód fára égetve! Lenyűgözően látványos égetett fa óra kör vagy négyzet alakban, 30 vagy 40 cm-es méretben

Fontos

Beváltható: 2020.12.31.-ig
Az Alkupont az alábbi email címen váltsd be, s ide küldd a választott fotót is: rendeles.piroajandek@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére