PiroAjándék, avagy kedvenc fotód fára égetve! Lenyűgözően látványos égetett fa óra kör vagy négyzet alakban, 30 cm-es méretben, akár Valentin napra!

Piroajándék
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.990 Ft 44% 3.500 Ft
Piroajándék
+ 36 30 343 4721
piroajandek.hu/

Akció Leírása

Lélegzetelállítóan látványos ajándék, kör vagy négyzet alakú fa falióra kedvenc fotóddal égetve! Ideális ajándék Valentin napra is!

Opciók

  • 30 cm átmérőjű kör alakú falióra: , 4.490 Ft
  • 30 cm átmérőjű négyzet alakú falióra: , 4.990 Ft

A fán valósággal életre kelnek a ráégetett fotók, az eredmény egy roppant látványos, örök emléket őrző falióra! Bármilyen alkalomra kiváló ajándék, garantáltan a szoba dísze lesz, valósággal vonzza a tekintetet! Keresd ki Te is kedvenc fotódat, hogy elkészíthessék belőle a tökéletes díszt vagy ajándékot!

Különösen jól mutatnak a fán a régi, akár több évtizedes fotók! Lepd meg szüleidet vagy nagyszüleidet például a féltve őrzött esküvői fotójuk fára égetett változatával! Csend el valamilyen indokkal, szkenneld be, a többit pedig bízd a PiroAjándék csapatára!

Az óraszerkezet csöndes, nem kattog!

A rendelés menete

  • Miután megvásároltad az Alkupont, küldd el a választott fotóval együtt a rendeles.piroajandek@gmail.com címre! Válassz jó minőségű, tiszta, éles képet a lehető leglátványosabb végeredmény érdekében!
  • Az óra jóváhagyott előnézet alapján készül.
  • Kérheted arab számokkal vagy rovátkákkal, a választást a fotó is befolyásolhatja.

Szállítás, átvétel

  • Az elkészült kép Kispesten ingyenesen átvehető egyeztetés alapján.
  • A szállítási költséget előre el kell utalnod, ehhez emailben kapsz majd adatokat. FoxPost csomagautomatás szállítás díja minden opció esetében 786 Ft.

PiroAjándék

A PiroAjándék fára égetett képeivel örökre megőrizheted legboldogabb emlékeidet. A számodra kedves fotókból csodálatos égetett képek készülnek, a fényképek valósággal újjá születnek és életre kelnek a fán! Tökéletes ajándék szeretteidnek bármilyen alkalomra!

Legyen szép napod!

+ 36 30 343 4721

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

PiroAjándék, avagy kedvenc fotód fára égetve! Lenyűgözően látványos égetett fa óra kör vagy négyzet alakban, 30 cm-es méretben

Fontos

Beváltható: 2020.01.31.-ig
Az Alkupont az alábbi email címen váltsd be, s ide küldd a választott fotót is: rendeles.piroajandek@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére