Perfect Home Öntöttvas grill tárcsa - boronatárcsa 45 cm

Perfect Home Öntöttvas grill tárcsa - boronatárcsa 45 cm
Termék Bolt
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
11.190 Ft 11% 1.200 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Termék Bolt
bolt@termekbolt.hu
+36 1 490-0010

Akció Leírása

Grillezni szinte mindenki szeret, ami nem véletlen, hiszen isteni fogások készülhetnek a grillapon, legyen szó akár húsokról, akár zöldségekről. Egy komolyabb grill beszerzése ugyanakkor nagyobb anyagi beruházással jár, amit nem mindenki engedhet meg magának. Ettől függetlenül nem kell lemondani a grillezésről, hiszen van olcsóbb megoldás is, például ez az öntöttvas grilltárcsa, amin tökéletes hatékonysággal készíthetők grillételek.

Használata nagyon egyszerű: miután lemostuk róla a rozsdától való védelemre szolgáló zsírréteget, csak tegyük a tűz fölé, várjuk meg, míg átmelegszik, és tegyük rá a grillezni kívánt alapanyagokat, majd süssük készre.

Az öntöttvas grilltárcsával kapcsolatosan csak egy valamire kell kiemelt figyelmet fordítani, mégpedig arra, hogy használat után lehetőség szerint azonnal mossuk el, és kenjük be zsiradékkal, mielőtt elraknánk, nehogy kikezdje a rozsda két használat között. Ha erre odafigyelünk, az öntöttvas grilltárcsánk akár élethosszig használható lehet!

Tulajdonságok:
- Anyaga: natúr öntött vas
- Mérete: 23 cm magas, 45 cm átmérőjű
- Súlya: 5,4 kg
- Használható: szabad tűzön
- Tisztítása: Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, alaposan szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében
- Használata: első használat előtt távolítsa el a rozsdásodást gátló védőviaszt (kiégetéssel). Ehhez a tárcsát forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, alaposan törölje szárazra. Ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítse fel.

bolt@termekbolt.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Perfect Home Öntöttvas grill tárcsa - boronatárcsa 45 cm

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

Akár 30 napos elállás indoklás nélkül.

Fizetési módok: bankkártya, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
42 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére