Patra Potli izom-, ízület- és csontfájdalom-csillapító batyus masszázs meleg gyógynövényes olajjal az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.690 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 12% 1.400 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ
1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Akció Leírása

Fedezd fel az izületek és csontok gyógyító érintését a patra potli masszázzsal!

  • 60 perces Patra Potli izom-, ízület- és csontfájdalom-csillapító batyus masszázs meleg gyógynövényes olajjal az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban – A kupon teljes ára 10.600 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.690 Ft, a fennmaradó 7.910 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 90 perces Patra Potli izom-, ízület- és csontfájdalom-csillapító batyus masszázs meleg gyógynövényes olajjal az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban – A kupon teljes ára 13.600 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.450 Ft, a fennmaradó 10.150 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Szabadulj meg az izom, ízületi és csontfájdalmaktól az ősi indiai gyógyítás egyedülálló ajándékával, a patra potli masszázsal! Tapasztald meg a gyógynövények erejét és az olajok mélyen ható gyógyító hatását egyetlen masszázs alatt.

Miért válaszd a patra potli masszázst?

Meleg gyógynövényes olaj: a masszázs során használt meleg olaj gazdag gyógynövényekben, amely mélyen hatol az izmokba, ízületekbe és csontokba, enyhítve a fájdalmat és javítva a mozgékonyságot.

Tradicionális batyus technika: a masszőr speciálisan összeállított gyógynövényes batyut használ, melyek hatóanyagai serkentik a vérkeringést és segítik a fájdalomcsillapítást.

Energiaegyensúly és relaxáció: az egyensúly helyreállítása az energiapontokban és a relaxáció segít elűzni a mindennapi stresszt, hozzájárulva a test és lélek harmóniájához.

Egyedi élmény: minden masszázs egyedi és személyre szabott, figyelembe véve az egyéni igényeket és problémákat.

Lepd meg magad vagy szeretteid az izmok, izületek és csontok fájdalommentességével! Foglalj most és érezd az azonnali megkönnyebbülést! Ne hagyd ki ezt az alkalmat az izom, ízületi -és csontfájdalmak enyhítésére!

Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központ

Az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban az ayurveda harmóniája és a magasszintű szakértelem találkozik. Budapest legnépszerűbb Ayurveda helyszíneként, kizárólag 5 csillagos minősítéssel rendelkezünk.

Kezeléseink magas színvonala is egyedivé tesz minket, mind az alkalmazott hagyományos gyógykészítmények terén elsők vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink elégedettségét mind a Google, mind a Salonic platformokon 5 csillagos értékelések tükrözik.

Számunkra az ayurveda nem csak egy egyszerű kezelési mód; ez egy életmód, amelyet minden részletre kiterjedő szakértelemmel közelítünk meg. Az Ashwini Ayurveda Központban vendégeink nemcsak részt vesznek egy kezelésen, hanem egy olyan életstílust is átadunk nekik, ahol a test, a lélek és a szellem harmóniája valósággá válik.

Várunk szeretettel, hogy átélhesd velünk Budapest legnépszerűbb Ayurveda központjának varázsát. Fedezd fel az Ashwini élményt, ahol az egészség és a boldogság összeolvad!

Legyen szép napod!

1072 Bpudapest Nagy Diófa utca 15 és 1077 Budapest Wesselényi utca 18
ashwiniayurvedaweb@gmail.com
06 30 120 9201

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Patra Potli izom-, ízület- és csontfájdalom-csillapító batyus masszázs meleg gyógynövényes olajjal az Ashwini Ayurveda Egészség- és Életmód Központban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 120 9201 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
41 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére