Páros vagy családi fotózás 26 oldalas fotókönyvvel, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval, legfeljebb 6 fő részére a Blende Fotó Műhely- gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

7.090 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
49.900 Ft 44% 22.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Készíttessetek magatokról profi fotókat és gyönyörködjetek bennük egy elegáns fotókönyv lapjain!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 27.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 7.090 Ft, a fennmaradó 20.810 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Páros vagy családi fotózás 26 oldalas fotókönyvvel, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval, 2 átöltözési lehetőséggel, legfeljebb 6 személy részére a Blende Fotó Műhely- gabor* photography-tól

A fotóalbum mindig kedvelt megörökítése egy-egy évfordulónak, legyen szó kettőtökről vagy az egész családról. Különösen akkor, ha azt az új képek mellet meglévő régi képekkel vagy éppen saját rajzokkal, grafikákkal „dobod fel”. Mi több, a fotózást akár lánykéréssel vagy valami más meglepetéssel is összekötheted. De lehet maga az album is a meglepetés, a fotózás után.

Ha az újonnan készült képek mellé régi fotókat és/vagy rajzokat, grafikákat is szeretnél az albumba, azokat akár digitálisan, akár papírkép formájában is elhozhatod, a digitalizálást és javítást és megcsinálják.

Az ajánlat 21x21 cm-es, 26 oldalas fotókönyvet tartalmaz. Nagyobb album és/vagy több oldal opcionálisan kérhető.

A fotózással barátaidat is meglepheted ajándékutalvány formájában, amely fél éven belül bármikor felhasználható.

Fontos

  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
  • A stúdió Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész (opcionálisan más helyszín is választható).
  • Időpont-foglalást csak érvényes kuponkóddal fogadnak el, e-mailben.
  • A kupon tartalma: 30-40 perces fotózás, 26 oldalas, 21x21 cm-es fotókönyvvel, legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab nagy felbontású digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
  • A műterem felkészült az esetleges újabb vírusveszély elleni védekezésre is.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama, sport)
  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.
  • Lemondás - telefonon: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintikk. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (előzetes értesítés esetén).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • A műterem állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás kiválasztott helyszínen, szabadban, másik műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont-foglalás.
  • A papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Páros vagy családi fotózás 26 oldalas fotókönyvvel, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval, legfeljebb 6 fő részére a Blende Fotó Műhely- gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére