Ötcsillagos lazítás Dubajban, 6 éjszaka szállás a Marjan Island Resort & Spa***** hotelben reggelivel és magyar nyelvű asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

45.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34797

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Pihenj Dubajban, Rász el-Haima első mesterséges szigetén!

Dubai mára megkerülhetetlen, és kihagyhatatlan! Nem is szabad sem megkerülni, sem kihagyni. Elsősorban Dubai, de az Emirátusok más állama is elegendő látnivalót kínál minden korosztály számára, akkor is, ha csak egy rövid városnézésre utazunk, s akkor is, ha hosszabb időt szeretnénk ott tölteni. Ráadásul a látnivalók, az érdekességek folyamatosan szaporodnak, bővülnek, változnak.

Elsősorban Dubai látványa fogja meg a látogatókat, de ez nem minden, hiszen Dubaiban megvan még a régmúlt öröksége is, a souk, a bazár világa, az abrák, a régi komphajók a Creek-en vagy a teveversenyek hangulata. Persze a felhőkarcolók, a Burj Khalifa, a Burj el Arab, a Mohammed Zayed Mecset, az érdekesnél érdekesebb témaparkok és persze a tengerpart, a hatalmas bevásárló központok a Mall-ok mind újabb és újabb programot kínálnak.

Ha mindez nem lenne elég, a világ helybe jön a Global Village-ben, ahol a világ minden részéről találhatóak árusok, produkciók, érdekességek. Az Emirátusban minden arról szól, ha akarja, a vendég jól érezheti magát. A világ szinte mindegyik konyhája megtalálható, minden étkezési szokást tolerálnak, és minden kívánság teljesülhet.

Nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek is választhatnak a különlegesebbnél különlegesebb témaparkok választékából. Elég csak a Ferrari Worldre, a Legolandra vagy a vízi parkokra gondolni, garantált családi élmények várják a kisgyermekes vagy épp nagyobb gyermekekkel érkező családokat. Persze, ha Emirátus, akkor joggal felmerülhet egy sivatagi program lehetősége. Igen, akár felnőtteknek, akár gyermekeknek a sivatagi szafari jó program lehet, de ki lehet próbálni a homok boardozást vagy tevegelést is.

Sokáig a kulturális programok kedvelői kicsit úgy érezhették, hogy számukra szerényebb a kínálat, mára már ez sem így van. Színvonalas előadások, koncertek, világhírű előadók lépnek fel, és aki igazán különlegességre vágyik, nemrég nyílt meg a Louvre Abu Dhabi, ahol páratlan építészeti megoldások kapcsolódnak a különleges kiállítási anyaggal és fantasztikus „Louvre élményt” kínálnak az Arab-öböl partján.

Marjan Island Resort & Spa*****

A Marjan Island Resort & Spa Managed By Accor az Arab-öböl tiszta vizén, Rász el-Haima első mesterséges szigetén helyezkedik el. A Dubaitól 45 percre található alkoholmentes üdülőhely a nyugalom és jólét jegyében került kialakításra.

A szálláshely tágas szobákkal és lakosztályokkal, lélegzetelállító kilátással, privát stranddal, egyedülálló wellnessközponttal és különféle szabadidős programokkal várja a vendégeket.

Minden elegáns szobában és lakosztályban interaktív síkképernyős TV és ingyenes wifi áll rendelkezésre.

Az üdülőközpont minden ízlésnek megfelelő, eklektikus étkezési lehetőségeket biztosít. Az Al Liwan étteremben nemzetközi ételeket, a Zaitouna House étteremben pedig libanoni ételeket szolgálnak fel. A mediterrán Al Forno étterem szabadtéri étkezést és a tengerre nyíló, lenyűgöző kilátást kínál.

A gyermekeket különböző szórakoztató tevékenységekkel várják, ilyen például a a legújabb játékgépekkel ellátott Kalózklub, a biztonságos és szórakoztató játszótér, valamint kerékpározás és kisautózás a tengerparti úton.

A Lamar Spa egészségklubban gőzfürdők, szaunák, pezsgőfürdők, edzőtermek és fedett medencék várják a vendégeket. A privát egészségklub csak hölgyeket vár.

Az Al Hamra bevásárlóközpont 5 perces autóútra fekszik a szálláshelytől. A népszerű Ice land vízipark autóval 10 perc alatt közelíthető meg.

Standard szoba: Elegánsan berendezett 40nm-es szoba lenyűgöző kilátással. A szobában található TV, telefon, wifi, kávé- és teakészítési lehetőség, széf, minibár, fürdőköpeny, papucs, hajszárító.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 125.000 Ft helyett 45.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 7 nap/6 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállást standard kétágyas szobában, a Marjan Island Resort & Spa***** hotelben
  • Reggelit
  • Helyi magyar nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 135.000 Ft-tól
  • Borravaló kb. 5 USD/fő/nap
  • Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó kb. AED 15-20/szoba/éj
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Felár

  • Soft all inclusive ellátás 20.500 Ft/fő/nap

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére