Oslo, Bergen és a norvég fjordok – 6 napos körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42627
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42627

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezed fel Norvégia gazdag természeti és kulturális látnivalóit!

Időpont

  • 2023. augusztus 22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Oslo útvonalon oda-vissza, közvetlen járattal
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként egy feladott poggyász (max. 23 kg) és egy kézipoggyász oda-vissza úton
  • Utazás Norvégiában kényelmes különbusszal
  • Szállás öt éjszakára középkategóriás szállodákban, kétágyas szobákban
  • Skandináv büféreggeli minden szálláshelyen, a Hotel Loenfjordban háromfogásos vacsora
  • Kiváló helyismerettel rendelkező magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól / fő / nap

Felár

  • Félpanziós ellátás 4 db háromfogásos vacsora a szállodák éttermében 60 000 Ft /fő
  • Egyágyas felár 80 000 Ft

Fakultatív programok

  • Fakultatív hajókirándulás az Aurlands- és Nærøy-fjordon 60 EUR /fő
  • Loen Skylift 60 EUR /fő

Program

augusztus 22. kedd

Elutazás Budapestről a Norwegian közvetlen járatával (13:00-15:30) Oslóba. Érkezés után indulás a norvég fjordvidék felé, útközben megálló a 94-es téli olimpia házigazda városában, Lillehammerben. Szállás Svingvollban, a Thon hotel Skeikampen szállodában.

augusztus 23. szerda

Mai nap a Geiranger-fjordhoz érünk (UNESCO Világörökségi helyszín), amelyet egyszerűen csak a világ legszebb fjordjának tartanak. Az állítás jogosságát magunk is ellenőrizhetjük letekintve az Ørnesvingen kilátópontjáról. Szabadidő és ajándékvásárlás Geirangerben, majd délután a helyenként 1000 méternél is magasabb hágókon keresztül gyűrjük a kilométereket. Útközben kiváló fényképeket készíthetünk a Breiddalen völgyről valamint a Hjelledalen kilátóteraszról. Szállásunk egy mesebeli városkában, a fjordparti Loenben lesz, a Hotel Loenfjord szállodában.

Vacsora után pihenés vagy fakultatív programlehetőség: Loen Skylift (60 EUR/fő, helyben fizetendő). A loeni égi felvonó panorámás felvonókabinjai 0 méterről 1011 méterre, a fjordot ölelő Hoven hegy tetejére juttatják fel a látogatót nem egészen 7 perc alatt. A Nordfjord és az azt körülölelő hófödte hegyek a tengerszinttől is látványosak, de igazi pompájukat kékestetői magasságból mutatják meg.   

augusztus 24. csütörtök

Folytatjuk kalandozásunkat a Nyugati-fjordok vidékén. Utunk először a Jostedalbreen Nemzeti Parkon keresztül visz, ahol a Bøyabreen gleccsernél tartunk látványos szünetet majd a szintén világörökségi oltalom alatt álló Sogne-fjorddal ismerkedünk. A hangulatos Flam városkában fakultatív program keretében hajóra szállhatunk (Fakultatív hajókirándulás a Nærøy- és Aurlands-fjordon 60 EUR/fő, helyben fizetendő) és az 1700 méteres hegyek között húzódó, helyenként csupán 250 méter széles fjordon hajókázunk (kb. 2 óra). Estefelé a Tvindefossen vízesés érintésével érkezünk meg szálláshelyünkre, a Hardanger-fjord partján fekvő Ulvikba. Szállás a vízparti Brakanes hotelben.

augusztus 25. péntek

Reggeli után indulás Bergenbe, megállóval a Skjervsfossen vízesésnél. A bergeni érkezést követően ismerkedünk a gazdag Hanza korszak emlékeivel, a Bryggen színes parti házaival (Világörökségi helyszín) valamint a halpiaccal, de meglátogatjuk a 12. századi katedrálist, a Mária templomot is. A Fløibanen siklóval felkapaszkodva Fløyen hegyére, a kilátóteraszról is megtekintjük a kiváló panorámát. Szállás Ulvikban.

augusztus 26. szombat

Ma a Hardanger Nemzeti Park területén faljuk az aszfaltcsíkokat. Először átkelünk az ország leghosszabb függőhídján a kecses Hardanger-hídon. Következő állomásunk az ország egyik leghíresebb és legszebb szakadék-vízesése, a 182 méteres Vøringsfossen, ahol akár a vízesés fölé épített gyaloghídról is gyönyörködhetünk a természet erejében. Délután a Hardanger-fennsík pazar tájain keresztül érjük el az ország fővárosát, Oslót. Szállás a Quality Hotel Expo szállodában.

augusztus 27. vasárnap

Reggel kijelentkezés a szállodából, és gyalogos városnézés a norvég fővárosban. Ellátogatunk a Királyi palotához, a Parlamenthez és a Nobel-békedíjak átadásának helyszínt biztosító Városházához és sétálunk a város főutcáján, a Karl Johans gaten is. Később transzfer az oslói repülőtérre, majd hazautazás a Norwegian közvetlen járatával (18:25-20:45) Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Oslo, Bergen és a norvég fjordok – 6 napos körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére