Óriáskörút Közép-Amerikában Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras és El Salvador érintésével, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35535
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

745.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35535

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandott Közép-Amerika varázslatos vulkanikus világában!

Időpont

  • 2021. március 6-20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal, hajóval
  • Elhelyezés 3-4*-os, többségében úszómedencés szállodákban, haciendán, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegyek illetékekkel és üzemanyagfelárral: 325.000 Ft
  • Belépők, nemzeti park belépők és a program szerinti étkezések: 380 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Határoknál fizetendő ki- és belépési illetékek, kb.: 50 USD (a helyszínen fizetendő)
  • Sztornó biztosítás: 15.400 Ft (a részvételi díjra, repjegyekre, illetékekre)
  • A 8. napi fakultatív program: 29.800 Ft (Granada, Santiago-vulkán)

Felár

  • Egyágyas felár: 219.000 Ft
  • 11-14 fő közötti felár: 55.000 Ft
  • 15-17 fő közötti felár: 45.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Panama City (Panama)

Elutazás Budapestről átszállással Panama City-be, melyet a helyi emberek Miami-hoz szoktak hasonlítani. Érkezést követően transzfer a szállodába. Vacsora. Szállás Panama City-ben.

2. nap: Panama City – Emberá indián falu – Panama City

Reggeli, majd megkezdjük utazásunkat Emberá felé. A Chagres folyóhoz érkezve kenukkal kelünk át az indián faluba, ahol testközelből láthatjuk a panamai falusi életet. Érintetlen esőerdők közepén laknak még ma is az Emberá indiánok – látogatásunk századokkal visszarepít bennünket az időben. Miközben az autentikus környezetben megcsodálhatjuk a helyi lakók szokásait, az asszonyok ebédet készítenek, amellyel megkínálnak bennünket is. Délután visszaindulunk a fővárosba. Visszaérkezésünket követően megkezdjük városnézésünket: megtekintjük az óvárost, a Casco Antiguo-t, a helyi katedrálist és a San José templomot. Vacsora. Szállás Panama City-ben.

3. nap: Soberania Nemzeti Park – Gatun-tó – Panama-csatorna – Panama City

Reggeli, majd egy kellemes séta a közeli Soberania Nemzeti Parkban, ahol megcsodálhatjuk a park trópusi növényzetét. Utazás a Gamboa esőerdőbe, ahol a Gatun-tavon hajókázunk, innen gyönyörködve az esőerdő, a környezet különlegességében. Utazás a Panama-csatornához, ahol a Miraflores-zsilip látogatóközpontjában megtekinthetjük, ahogy az óceánjárók emelkednek és süllyednek. A zsilip mellett található az Amerika híd, mely összeköti Közép- és Észak-Amerikát. Visszautazás Panama City-be. Vacsora. Szállás Panama City-ben.

4. nap: Panama City – David – San José (Costa Rica)

Reggeli után transzfer a repülőtérre és elrepülés David városába. Érkezést követően utazás a körülbelül 4,5 millió lelket számláló San José-ba, Costa Rica fővárosába. Panama és Costa Rica határát Paso Canoas városánál szeljük át. Érkezést követően vacsora. Szállás San José-ban.

5. nap: San José – Arenal Volcano Nemzeti Park

Reggeli, majd félnapos városnézés San José-ban, mely során megtekintjük többek között az Arany Múzeumot. Utazás az Arenal Volcano Nemzeti Parkba. Félnapos gyalogkirándulás az Arenal Volcano Nemzeti Parkban, a világ egyik legaktívabb vulkánjához, mely 2010-ig folyamatosan lávát és füstöt bocsájtott ki. Vacsora. Szállás La Fortuna de San Carlos-ban.

6. nap: Arenal Volcano Nemzeti Park – Rincon Nemzeti Park

Reggeli után utunk a Rincon Nemzeti Parkba vezet. A több mint 14 000 hektáros kiterjedésű nemzeti park vulkánoknak és trópusi erdőknek ad otthont. Gyalogos kirándulás a nemzeti parkban. A nap folyamán megcsodálhatjuk a park egyedülálló flóráját és faunáját. Az 1916 méter magas aktív vulkán oldalában az ördög konyháját keressük fel, ahol melegvizű források, kénes, mocsaras lávaiszap-tavak, apró gejzírek teszik sejtelmessé a tájat. Kisebb-nagyobb vízeséseket láthatunk szerte a parkban és itt virágoznak a Costa Rica egyik jelképének számító orchideák legszebb példányai is szezontól függően, ahol, ha szerencsénk van néhány virágzó példányt is láthatunk. Délután lehetőség nyílik Costa Rica hatalmas fái között kipróbálni a canupyzást, lovagolhatunk is és fürdési lehetőség a thermál fürdőben (helyszínen fizetendők). Vacsora. Szállás egy nagyon szép tropikus parkban található haciendán.

7. nap: Rincon Nemzeti Park – Nicaragua-tó (Nicaragua) – Granada

Reggeli után Penas Blancas-ba utazunk. Rövid megállás, fényképezés a Nicaragua-tó partján, ahonnan a tó közepén jól látható Ometepe szigete és az ott lévő két vulkán. Folytatjuk utunkat Granadába. Vacsora. Szállás Granadában.

8. nap: Granada – Massaya Volcano Nemzeti Park – Granada

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: megcsodálhatjuk többek között az Oroszlánok terét, a koloniális épületeket a régmúltból. Várható városnézésünk lovaskocsival történik. Megnézzük a Convento San Francisco-t és a Casa de Los 3 Mundos-t. Továbbutazunk a Massaya Vulkán Nemzeti Parkba, ahol meglátogatjuk az aktív Santiago-vulkánt, melynek pereméről az alattunk lévő tájban gyönyörködhetünk, majd betérünk az információs központba is. (A program ára: 28.500 Ft.) Vacsora. Szállás Granadában.

9. nap: Granada – León

Reggeli után Leónba vezet utunk. Indulás után rövid kitérőként felkeressük a „nicaraguai Pompei”-t, Leon Viejo-t, ami az egykori nicaraguai fővárosnak, Leónnak az elődje, melyet egy hamu-szórás betemetett. Érkezést követően városnézés, mely keretén belül felkeressük a helyi katedrálist, a Fundacion Ortíz Gurdián múzeumot és a Subtiava templom híres oltárát. Vacsora. Szállás Leónban.

10. nap: León – Suchitoto (El Salvador)

Reggeli, majd megkezdjük utazásunkat Suchitoto városa felé, El Salvadorba. Utunk Hondurason keresztül vezet. El Amatillo városánál haladunk át El Salvador határán. Suchitoto jelentése indián nyelven „madarak és virágok városa”. A város népszerű hétvégi pihenőhely az ország lakói körében; sokan utaznak ide, mint az ország kulturális központjába, galériák és kézműves műhelyek meglátogatására. Érkezést követően transzfer a szállodába. Vacsora. Szállás Suchitotoban.

11. nap: Suchitoto – Suchitlán-tó – Suchitoto

Reggeli után a Suchitlán-tóhoz utazunk, ahol hajóba szállunk és megcsodáljuk a madár-szigetet, ahol madárfajok széles skálájával találkozhatunk. Később gyalogos városnézés: a helyi, XVIII. században épült templom, a híres szalvadori, Alejandro Cotto szülőháza, mely napjainkban múzeumként működik. Vacsora. Szállás Suchitotoban.

12. nap: Suchitoto – Joya de Cerén – San Andres – Ataco

Reggeli, majd megkezdjük utazásunkat San Salvadorba, El Salvador fővárosába. A nap folyamán megtekintjük a Joya de Cerén romokat és San Andres romvárost. Utazás a „Los Volcanes” Nemzeti parkba, ahol egy helyen láthatjuk az Izalco, Santa Ana és Cerro Verde vulkánokat. Sétánk során gyönyörű kilátás tárul elénk a Coatepeque-tóra. Vacsora. Szállás Atacoban.

13. nap: Ataco – San Salvador

Reggeli. Utazás San Salvadorba. Érkezést követően délután a város főbb látnivalóit tekintjük meg, többek között a Rosario templomot és a Nagy Katedrálist belülről is. Vacsora. Szállás San Salvadorban.

14. nap: San Salvador

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre. Elrepülés San Salvadorból átszállásokkal Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

15. nap: Budapest

Hazaérkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Óriáskörút Közép-Amerikában Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras és El Salvador érintésével, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére