Öregedésgátló arckezelés 4D technológiával 90 percben, elsősorban 40 év felettieknek az összetett hatás érdekében

Luxury Body Care & Nails_OLD
1 5
3.4 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!

9.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
19.500 Ft 51% 10.000 Ft
Luxury Body Care & Nails_OLD
1149.Pillangó utca 12.
fogyasztokezeles.com/

Akció Leírása

Lassítsd a bőr öregedési folyamatát és fiatalodj éveket a Luxury Body Care & Nails 4D technológiás arckezelésével!

Az ár tartalmazza

  • Öregedésgátló arckezelés 4D technológiával
  • Időtartam: 90 perc

A kezelés menete

  • Tisztítás
  • Tonizálás
  • Hydroabrázió
  • Hideg ultrahang
  • Meleg ultrahang
  • Mesolift
  • Masszázs
  • Pakolás

Ahogy telik az idő, nőket és férfiakat egyaránt egyre jobban érdekel, hogy hogyan tudjuk a természetes öregedés folyamatát lassítani. Néha már megszállottan keressük azokat a kozmetikai készítményeket, amelyek ebben segítségünkre lehetnek. De a választás nem könnyű.

Az öregedésgátló kezelés a bőr öregedésének folyamatát lassítja és a látható elváltozások jeleit csökkenteni. Hatása egy összetett folyamat végeredménye. Ezzel szemben a ránctalanító kezelés a ráncok eltüntetésére szolgál. A finomabb mimikai ráncokat és a makacsabb szarkalábakat is képes eltüntetni vagy enyhíteni.

Az öregedésgátló krémek a bőr mélyebb rétegeiben hatnak, az új sejtek kialakulását stimulálják, hámlasztják a bőrt, korrigálják a sérüléseket és javítják a bőr általános állapotát. A ránctalanító krémek a bőr felső rétegeiben fejtik ki hatásukat, kisimítják a ráncokat, védik a bőrt a negatív környezeti hatásoktól és hidratálják azt, így hozzájárulnak a ráncok kialakulásának késleltetéséhez. Az öregedésgátlás egy általánosabb, míg a ránctalanítás egy célzottabb kezelés.

40 fölött az öregedésgátló kezelést kell választani, mert ezek hatása sokkal összetettebb és átfogóbb segítséget tudnak nyújtani. Ezek a készítmények hatóanyagukkal megemelik a megereszkedett bőrt, mélyen táplálják és megkötik a vizet a bőr mélyebb rétegeiben. Ezek a készítmények már az érett bőrön tudják kifejteni hatásukat.

Luxury Body Care & Nails szalonok

A Luxury Body Care & Nails több budapesti helyszínen áll a vendégek rendelkezésére korszerű fogyasztó, zsírbontó gépekkel és kozmetikai kezelésekkel. Szinte nincs is olyan, ma népszerű kezelés, amely ne lenne megtalálható a kínálatban. Válaszd a hozzád legközelebb eső szalont, ha fogyni vagy szépülni szeretnél, mindhárom szalonban tapasztalt és barátságos szakemberek, valamint modern gépek várnak, hogy fiatalabbá és karcsúbbá varázsolhassanak!

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Öregedésgátló arckezelés 4D technológiával 90 percben, elsősorban 40 év felettieknek az összetett hatás érdekében, a Luxury Body Care & Nails jóvoltából, a Pillangó utcai Egészségcentrumban

Fontos

Beváltható: 2019.12.02.-ig
Az Alkupon beváltható a Pillangó utcai szalonban • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 770 7844 és 06 (70) 600 6079 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére