Online otthon-átalakító tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 89% 31.010 Ft
International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com
internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Az ár tartalmazza

  •  Online otthon-átalakító tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

Hogyan is alakíts át? Dekorálj? Hogyan eszközölj felújítást és egyszerű javításokat annak érdekében, hogy megváltoztasd az életteredet és álmaid otthonává váljon?

A tanfolyam ismereteivel sokkal kevesebb erőfeszítéssel varázsolhatod át otthonodat álmaid vágyának megfelelően, mint gondolnád. Először a otthoni "frissítésről" és a felújításról szóló fejezetek ismertetik a dekoráció, a felújítás és az egyszerű javítás alapjait.

Tanuld meg, milyen szabályok alapján állj neki a projekteknek, hogyan működj együtt vállalkozókkal és hogyan tartsd be költségvetést. Fedezd fel, hogy mekkora munkát végezhetsz el saját magad által is, jelentős költségeket takarítva meg. Megismerheted a belsőépítészet alapjaiit, így a felújítás megkezdése előtt, szem előtt tudod tartania az általános tervedet.

Ha úgy érzed, készen állsz a kalandos projektek kezelésére, a "DIY Home Upgrade" fejezetei jutalmazó utazásra visznek ebben a forgatagban, hogy a környezetet a lehető legjobban alakítsd át. Új lehetőségek hozzáadása otthonodhoz, vagy kertedhez. Saját erőfeszítéseid révén, növeli a méltányosságot és kifejezetten mély elégedettséget jelent. A külső munkabérek nevonása nélkül, azt jelenti, hogy megtakarításaival még többet tehetsz magadért!

Új technikák, készségek és tippeket, amelyek segítenek a változtatások végrehajtásában, amelyeket azelőtt tapasztalni fogsz, hogy azt gondolnád!

Mit is tanulhatsz?

Adj mélyebb dimenziót otthonodnak. belső tereidnek, a Feng Shui belsőépítészeti fejezetekkel. Megtanulhatod az ókori kínai gyakorlat alapjait, az egyensúly és a harmónia megteremtését az általunk használt terekben.
Fedezd fel, hogyan lehet alakzatokat, színeket és fókuszpontokat használni a kellemes légkörhöz. Tudd meg, hogy mit kell figyelembe vennie bútorok és tárgyak elhelyezésekor, a leginkább kedvező helyet a különböző napi tevékenységekhez, valamint betekintést nyersz az "áramlás és a rend" fontosságába.

Elsődleges szempont a lenyűgöző otthonná alakítás, amelyekben öröm élni. Gyakorlati tapasztalatok, amelyeket ezen a tanfolyamon szerzett ismeretekből nyerhetsz, segít próbára tenni új készségeidet, és ezáltal kidolgozhatsz egy megbízható jövedelmet, ami a zsebedben marard, csinálva azt, amit szeretsz!

Saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, akkor és ott, ahol csak szeretnél, s a kurzus végeztével sokkal magabiztosabban ugassz neki egy komolyabb elképzelésnek is!

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére