Online idősgondozói tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 89% 31.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

2 Alkupon eladva

International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Az ár tartalmazza

  •  Online idősgondozói tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

Sajátítsd el, hogyan kell holisztikusan, tisztelettel és hatékonyan gondoskodni az idős embertársainkról és önmagadról egyaránt.

Gondoltad volna, hogy az időskorúak száma az elkövetkező néhány évben várhatóan megduplázódik? Amint a népesség nagy része eléri a 65. évet, az idősebb korosztályba tartozók, várhatóan elérik a 83,7 milliót - az Egyesült Államok teljes népességének körülbelül húsz százalékát.

A Quartz Magazine szerint az amerikai munkahelyek jövője, az idősek gondozása. Az amerikai munkaügyi statisztikai hivatal azt jósolja, hogy a személyes gondozás segélye, minden másnál gyorsabban növekszik.

Ha szeretsz segíteni másokon, óvni őket, és állandó jövedelmet és teljes karriert akarsz építeni belőle, akkor ez a valódi feladatod az életben!

Sok idős korú embernek szüksége lesz gondozásra a közeljövőben. A szüleidnek, nagyszüleidnek és más rokonoknak már amúgy is szükségük lehet valamilyen segítségre.

Ez a tanfolyam, -  amelyet egy hivatásos nővér írt -, több mint 40 éves tapasztalatot ölel fel, megtanítja neked, amit valóban tudnod kell!

Az ápolás fontos feladat - biztosnak kell lenned abban, hogy a lehető legjobb gondozást biztosítod, mindezt helyes módon. A tudás a legjobb módja annak, hogy a gondozás alatt álló személyek sérülését - lelki és fizikai - megelőzzük.

Függetlenül attól, hogy egy rokont gondozunk, vagy egy idősek otthonában dolgozunk, valakinek a gondozása az egyik leginkább kielégítő és kifizetődő élmény, de számos csalódással is járhat. Ez a tanfolyam végigvezet, hogy megtanuld, hogyan kell kezelni az idősek gondozásának mindennapi kihívásait és felelősségét.

Lépésről-lépésre halad, hogy mi az, ami tudni érdemes:

- Jogi és pénzügyi információk
- Táplálkozási és mosdatási útmutatók
- Hogyan lehet a "nehéz beszélgetéseket" lefolytatni
- Hogyan lehet biztosítani arról a másik felet, hogy maximálisan törődünk vele
stb.

Saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, akkor és ott, ahol csak szeretnél, s a kurzus végeztével sokkal türelmesebben és szívvel fogsz az idős embertársaidra ügyelni.

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
21 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére