Online fotós tanfolyam kezdő fotográfusok számára a The Bright Academy-től! Sajátítsd el a digitális fotózás alapjait!

The Bright Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

22.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.990 Ft 10% 2.500 Ft
The Bright Academy
info@thebrightacademy.com

Akció Leírása

Ezt az online tanfolyamot azoknak találtuk ki, akiket érdekel a fotózás, vásároltak már bonyolultabb fényképezőgépet, de még nem tudják kihasználni minden adottságát. Ugyanis a használati útmutató nem ad választ minden kérdésükre – és nincs is feltétlenül könnyen, érhetően, olvasmányosan megírva. Az online kezdő fotós tanfolyam során megismerheted a fotográfia elméleti és gyakorlati oldalát, a kamera tulajdonságait, hogy mi mire való valójában. Ezen kívül megismerkedsz majd a fényképezőgéped működésével, felépítésével, a kompozíciós szabályokkal, képszerkesztéssel.

A FOTÓZÁS KÜLÖNBÖZŐ MŰFAJAI

Mostanában a legnépszerűbb a rendezvény fotózás. Ők azok a fotósok, akiket esküvőkre hívnak, akiket különböző vendéglátó- és szórakozóhelyek alkalmaznak, hogy megörökítsék a buli legjobb pillanatait, valamint a céges nappali és éjszakai rendezvényeken is jelen vannak. Ebben a szakmában a legnagyobb kihívás azéjszakai kevés fényben történő fotózás, így különösen fontos a megfelelő minőségű fényképezőgép kiválasztása.

A portréfotózást tartják a fotózás csúcsának – gyönyörű fények, különböző modellek, fényjáték és megvilágítás. Minden ember más – a karaktere, bőre tónusa, más világítás áll jól mindenkinek. Így nem csoda, hogy csak a legjobbak képesek ezeket a tökéletes képeket megalkotni.

Sokakat érdekel hobbi szinten a természetfotózás, de kinek ne lenne álma, az, hogy lencsevégre kaphasson és ritka pillanatot az állat és növényvilágban? Ha valaki igazán magas szintre képzi magát, akkor távoli, elképesztő helyekre is eljuthat általa. Akár részt vehetne valamelyik műved az évente megrendezett az „Év természetfotósa” pályázaton!

A fotózáshoz kapcsolódik még a világítástechnika, amelyet érdemes elsajátítani, valamint a képszerkesztés. Alegtöbb magazin képein már van utómunka, így ebben a kurzusban erre is időt szánunk. Ma már elengedhetetlen, hogy a képi utómunkát is ismerd és tudd alkalmazni, ezért ezzel is hangsúlyosan foglalkozunk.

Ha szívesen váltanád szenvedélyedet a munkáddá, akkor neked találtuk ki ezt a tanfolyamot!

KIKNEK AJÁNLJUK A TANFOLYAMOT?

Azoknak, akik szívesen foglalkoznának fotózással akár hobbi szinten, akár professzionálisan
Akik szeretnék az emlékeiket a legszebb állapotban megőrizni saját maguknak, vagy családtagjaiknak, barátaiknak
Akik még nem biztosak abban, hogy tényleg el tudják magukat képzelni a szakmában

MIRE VAN SZÜKSÉGED A KEZDŐ FOTÓS TANFOLYAM ELKEZDÉSÉHEZ?

Fényképezőgépre – ha nincs, akkor az első modulban ajánlunk, valamint segítünk a tökéletes gép kiválasztásában. Minden fotózáshoz (portré, rendezvény, természet) más gép ajánlott, így kérünk, tisztázd magadban, melyik érdekel a legjobban, hogy ki tud választani a megfelelő gépet.
Stabil internetkapcsolat

A képzés végén certifikátot adunk! A tanfolyam kezdő képzés, elvégzése még nem jogosít fel saját fotográfus vállalkozás indítására. Ha szeretnél tovább haladni, akkor szeretettel ajánljuk partnerünk, az Alfa Kapos Kft. Fotográfus és fotótermék-kereskedő OKJ-s tanfolyamát!

info@thebrightacademy.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Online fotós tanfolyam kezdő fotográfusok számára a The Bright Academy-től! Sajátítsd el a digitális fotózás alapjait!

Fontos

Beváltható: 2020.12.31.-ig
A megvásárolt kupont küld el emailben: info@thebrightacademy.com-ra beváltás céljából. Minden további információt a szolgáltatótól fogsz megkapni • A tanfolyam sikeres elvégzését követően, hivatalos online igazolást/oklevelet állítanak ki a részedre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére