Online értékesítési tanfolyam angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 89% 31.010 Ft
International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com
internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Az ár tartalmazza

  • Online értékesítési tanfolyam angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

Ez az online piacok útmutatója, hogyan légy a saját főnököd, hogyan értékesíts termékeket online, hogy sikerrel is járj!

Boldog vagy a munkahelyeden? Amerikában az emberek 85% -a mondja, hogy nem szeretik a munkájukat. Az Egyesült Királyságban az emberek 32% -a fontolgatja a munkaváltást. Mi lenne, ha szabadidődben, online felépíthetnéd üzleti vállalkozásodat? Ezen a tanfolyamon mindent megtanulsz, amit tudnod kell az online értékesítésről.
 
Menekülj el az irodából, és építsd fel  a saját cégédet! Találj új karriert, vagy egészítsd ki jövedelmed a termékek online értékesítésével.
 
Összpontosítva a három nagyra: Amazon-t, az Etsy-t és az eBay-t fedezhetjük fel! Annak eldöntéséig, hogy mit árulsz és milyen platformon kell ezt kínálnod, a legjobb képek készítéséig és a kreatív termékleírások megírásáig - áttekintünk mindent, amit tudnunk kell egy üzlet létrehozásáról és az interneten történő termékek értékesítéséről.
 
Teljesen online, ez a kurzus elérhető a nap 24 órájában, bármikor, bárhol - mindaddig, amíg van telefonod, táblagéped, számítógéped és interneted. Tanulj, amikor csak akarsz, légy bárhol is.

Saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, akkor és ott, ahol csak szeretnél, s a kurzus végeztével sokkal magabiztosabban fogsz  eligazodni az online értékesítés csalafinta világában.

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére