Online belső tervező és stílustanfolyam angol nyelven az International Open Academy-től – újítsd meg saját otthonodat és segíts másoknak is a harmonikusabb élettér kialakításában!

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.999 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 87% 26.001 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 20 Alkupon eladva

International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Legyél profi lakberendező, alakítsd át otthonodat az International Open Academy kurzusának elvégzése után, s ki tudja, akár szakmát is válthatsz a végén!

Az ár tartalmazza

  • Online belső tervező és stílustanfolyam angol nyelven az International Open Academy-től

Tervezz egyedi belső tereket otthonod kényelméből! A tervezés inspiráló tevékenység és kifizetődő foglalkozás, amely próbára teszi kreativitásodat, képzelőerődet és gyakorlatiasságodat egyaránt! Ma már nemcsak a leggazdagabbak kiváltsága, hogy belső tervező segítségét vegyék igénybe, ez a szolgáltatás szerencsére egyre elterjedtebb!

A kurzuson megtanulhatod, hogyan mérd fel a lehetőségeket, milyen szempontokat vegyél figyelembe, amikor kiválasztod a dekorációs elemeket, színeket, stílusokat. Megtudhatod, hogyan bánj az épület tulajdonságaival, hogyan állítsd őket a megálmodott végeredmény szolgálatába!

Szerezz Te is új ismereteket a lakberendezés, belsőépítészet világából az International Open Academy-től angol nyelvű online tanfolyamán!

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Online belső tervező és stílustanfolyam az International Open Academy-től – újítsd meg saját otthonodat és segíts másoknak is a harmonikusabb élettér kialakításában!

Fontos

Beváltható: 2021.12.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére