Online állati tréning: kiképzés kis kedvenceinknek tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 89% 31.010 Ft
International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com
internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Az ár tartalmazza

  •  Online kiképzés kis kedvenceinknek tanfolyam, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

Az állatok iránti szeretetet, akár jövedelmező vállalkozásgá alakíthatjuk azáltal, hogy tudjuk, hogyan kell őket megfelelő módon kiképezni, és magabiztosan gondozni.

Annyira imádjuk háziállatainkat, hogy gyakran megfeledkezünk arról, hogy ők állatok és nem emberek.

Időnként ki kell képeznünk őket az emberi világban való élethez való alkalmazkodáshoz. Vannak társadalmi szabályok és határok, amelyeket be kell tartani, hogy a Te háziállatod körüli emberek biztonságban és kényelmes érezzék magukat. A veszélyes viselkedést felelősségteljesen kell kezelni.

A kedvtelésből tartott állatok életét mind a saját, mind az állat szemszögéből érdemes megvizsgálni. Ez a tanfolyam segít megérteni, mi áll a cselekedetek mögött, milyen reakciók és hajlandóságok. Felvázoljuk a viselkedésmódosítási tanácsokat és az edzéseket, amelyek tiszteletben tartják háziállatainak természetes ösztöneit és az ezekhez kapcsolódó természetét. A dolgok megkönnyítése érdekében, trükköket és játékokat is alkalmazunk.

Kisállat és "ül" parancsszó, az aggódó tulajdonosok számára


Amikor a megfeszített élet azt jelenti, hogy a tulajdonosoknak hosszú órákat kell külön tölteni a kis kedvencüktől, aggódnak. Aggódnak amiatt, hogy nem felelnek meg igényeiknek, és mennyire magányosak lehetnek a társaság nélkül.

- Tudom, hogy még több testmozgásra van szüksége ...
- Magányos lesz, amíg elmegyek?
- Az éjszakai szorongást az "egyedülálló" stressz okozza?
- Mit eszik egész nap?
- Mi van, ha kopogtat a vizestálkájában, mert szomjas?
- Az unalom valami veszélyeshez vezethet?
- Annyira rosszul érzem magam, hogy nem tud többet játszani más kutyákkal

Az a szeretetteljesség, hogy a szeretett háziállatok helyettes gondozója is tud lenni, megkönnyíti az emberek tudatát, és nagyon jótékony karrier lehet a Te számodra.

Az imádnivaló lények gondozása nemcsak teljes karrier, hanem nyugalmat jelent a tulajdonosok számára is. Sok ajánlást kaphatsz, amelyek elősegítik vállalkozásod növekedését. Most kezdje el felkészülni az önálló és kifizetődő karrieredre!

Saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, akkor és ott, ahol csak szeretnél, s a kurzus végeztével sokkal magabiztosabban fogsz kis kedvenced csillogó szempárjába nézni.

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére