Online alakformáló és cellulitmasszázs tanfolyam a Bessimeon Központtól

Bessimeon Központ_OLD
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

4.040 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 54% 19.010 Ft
Bessimeon Központ_OLD
1016 Budapest I. kerület Derék utca 10.
www.bessimeon.hu

Akció Leírása

Szabadíts meg másokat a kellemetlen narancsbőrtől szakszerű masszázzsal, tanuld meg a fogásokat a Bessimeon Központ jóvoltából!

Az ár tartalmazza

  • Alakformáló és cellulitmasszázs tanfolyam online - Az Alkupon teljes ára 15.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.040 Ft, a fennmaradó 11.950 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A narancsbőr tulajdonképpen felfúvódott zsírsejtek kitüremkedései a bőr alatt. A zsírsejtek anyagcsere végtermékekkel, salakanyagokkal vannak tele, melyek segítség nélkül nem képesek kiürülni a szervezetből. Cellulitmasszázzsal ennek a kellemetlen tünetnek a kezelését célozzuk meg! Alakformálás során a megnövekedett zsírréteg megtörése, a salakanyagok elszállításának javítása, anyagcsere-folyamatok élénkítése a cél!

A cellulit- és alakformáló-masszázs tanfolyam célja, hogy a hallgatók elsajátítsák azokat a speciális masszázsfogásokat, amelyek segítségével megtörhetik a cellulit kialakulásáért felelős zsírcsomókat, zsírdepokat, majd a nyirokmasszázs segítségével eláramoltathatják a kiürült, felszabadult méreganyagokat, anyagcsere-végtermékeket.

A tanfolyam elvégzése után a hallgatók a Bessimeon Központ által sorszámozott bizonyítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek alakformáló- és szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

A tanfolyam tematikája

  • anatómiai ismeretek,
  • a cellulitról általában,
  • cellulit masszázshoz használt speciális krémek és hatóanyagok,
  • hatóanyagok elkészítési módjai,
  • cellulitmasszázs alapfogások,
  • köpölyözés, 
  • testtekercselés, 
  • teljes cellulit-kezelési sor elsajátítása

Képzés felépítése

  • Elméleti oktatás távoktatásban
  • Elméleti vizsga digitális oktatóteremben online vizsgáztató program segítségével
  • Gyakorlati oktatás digitális oktatóteremben online tankockák és videóanyagok segítségével
  • Egyéni igény szerinti egyszeri helyszíni gyakorlási és konzultációs lehetőséggel
  • Szabadon választható: helyszíni gyakorlati vizsgalehetőség vagy online gyakorlati vizsgázási lehetőség (vizsgavideó készítése)

A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is alakformáló- és cellulit-masszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401

Bessimeon Központ - Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003429

A Bessimeon Központban 2012. óta foglalkoznak masszázs- és spirituális oktatásokkal, továbbképzésekkel. 2013. óta a Kormányhivatal által regisztrált felnőttképzési intézményként működik. Az intézményben végzett hallgatók magyar és nemzetközi munkavállalásra alkalmas tanúsítványt kapnak, amelyek Magyarországon egyéni vállalkozás indítására is jogosítanak.

Legyen szép napod!

1016 Budapest I. kerület Derék utca 10.
Nyitva tartás: Tanfolyamok alkalmával. Telefonos ügyintézés hétköznap 12:00-15:00.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Cellulit ön-masszázs online tanfolyam a Bessimeon Központtól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.30.-ig
Kuponodat érvényesítés céljából küld el a: bessimeon@gmail.com e-mail címre • Kérdés esetén: 06 (70) 225 1745 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére